Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Het is al weer de 10e van de maand. Dus tijd voor de maandelijkse bloghop van het Stempel, Inkt & Papier design team. In deze bloghop laten we je zien wat het thema is van de live workshops van de de komende maand. Voor de maand december is dat Specialty Basics Papier.

Specialty Basics Papier

Het Specialty Basic Papier kun je terug vinden op pagina 135 van de jaarcatalogus van Stampin’ Up! Het is een groot aanbod waaruit wij als design team kunnen kiezen om onze projecten mee te maken.
Nadat Lotte had gekeken welke onderwerpen haar Live Workshops straks moeten hebben zag ze dat ze voor een van de workshops de keuze heeft tussen Case the Catty en Step it Up. De beslissing was snel gemaakt. Voor deze bloghop een Case the Catty project en straks voor de live een Step it Up project.

De keuze

Voor dit project is gekozen voor een Case van de Catty van de kaart op pagina 88 en gebruik te maken van de Specialty Basics Papier soorten

  • Gold Foil
  • In Color Shimmer Vellum

Het resultaat

Naast de genoemde Specialty Basic Papier soorten is voor de achtergrond een mat gekozen van het prachtige Ever Eden design papier afkomstig uit de Hof van Eden Suite (klik HIER voor meer informatie over deze prachtige set). Dit papier heeft Evening Evergreen, Soft Succelent en Goud als de basiskleuren. Hoe prachtig past dit bij de rest! De Tidings & Trimmings bundel is gebruikt om de kaart verder op te bouwen.

Werkwijze

De basis van deze kaart is een Basic White Thick van 10 x 20 cm waarbij de 20 cm zijde is gerild op 10 cm. Daarop een mat van het Ever Eden Specialty Design Paper van 10 x 10 cm.
Specialty Basis Paper: Gold Foil – hiervan zijn de grote opengewerkte ster en de kleine sterren gestanst met de Christmas Trimmings stansen.
Specialty Basic Paper: In Color Shimmer Vellum – hiervan is de grote dichte ster gestanst met de Christmas Trimmings stansen en daarna bewerkt met de Wintry 3D embossing folder

De takjes zijn gestempeld in Real Red en Evening Evergreen en uitgestanst, De tekst Season Greeting’s is gestempeld met Versamark op Real Red en daarna ge-heat-embossed met White Embossing poeder. Een stukje van het Evening Evergreen Chevron Ribbon maakt het geheel helemaal af!

Hop door naar de anderen

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook een leuk project voor je gemaakt. Klik op hun naam om door te hoppen:

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25