Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Gezellig dat je langskomt bij de bloghop van het Stempel, Inkt & Papier design team. We geven je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens de live workshops in de maand oktober. We gaan dan aan de slag met de kant en klare verpakkingen van Stampin’ Up! en dat zijn er nog al wat. Je kunt ze vinden op pagina 137 van de jaarcatalogus.

Tijdens deze hop laten we je zien hoe je een superleuk cadeautje kunt maken met de “mini” Acetate Card Boxes.

Voor in het doosje maakten we een 4-tal mini kaartjes en envelopjes met de Floral Squares Stansen en het Sweet Symmetry Designer Series Papier.

Om het doosje kwam een band met daarop dezelfde versiering als op de kaarten. Alleen nog een labeltje erop met de tekst Voor Jou uit de Nederlandse stempelset Plantenpost en wat bijpassende bling erop uit de Holiday Rhinestones.

Afmetingen

Basiskaartjes: 7,5 x 15 cm – 15 cm rillen op 7,5 cm
DSP op basiskaartje: 6 x 6 cm
DSP band om acetate doosje: 6 x 23 cm

Hop door naar de anderen

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecten gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun project gemaakt met speciale stansen gebracht.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25