Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Welkom bij de bloghop van het Feel Good Stampin’ Design Team. Samen met een aantal Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices inspireren we je iedere maand met projecten rondom een bepaald thema. Deze maand is dat Fun Fold. Een Fun Fold is een kaart die op een andere manier wordt geopend dat op de traditionele manier. Dat zorgt altijd voor een WOW effect bij de ontvanger.

En het leuke van deze bloghop is dat elk van ons er ook een werkbeschrijving bij doet zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Hoe leuk is dat!

Wij zijn hebben een vierkante diagonale kaart voor je gemaakt met het Cute Halloween Designers Series Paper. Hier kun je zo leuk al die Halloween figuren zoals spookjes, pompoenen, katten of vleermuizen uitknippen om te gebruiken als versiering op je kaart. Wat lint en van de leuke sterretjes erbij en je kaart is zo gemaakt!

Van de vleermuis versie hebben we hieronder deze blog alle gebruikte materialen vermeld. Voor de spookjes versie hebben we alleen het Glitter Organdy RIbbon gebruikt en voor de rest dezelfde materialen.

Werkwijze

Voor de project beschrijving met de link naar de video KLIK JE HIER of op onderstaande afbeelding. Wil je direct naar de video KLIK DAN HIER

Hop door naar de anderen

We hebben allemaal weer onze best gedaan om een leuk project voor je te verzinnen. Hop daarom dan ook vooral door naar onze collega’s die ook een leuke funfold kaart voor je hebben bedacht. En weer je wat zo leuk is, iedereen heeft er ook een werkbeschrijving bij dus je kunt meteen aan de slag!

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Harvest Dies
[156504]
€ 46,00

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25