Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

We hebben weer een blog hop voor je

Deze keer hoppen we met een aantal Nederlandse demonstratrices die allemaal een project voor je hebben gemaakt rond het thema “Zeg het met bloemen”. Als je buiten loopt kun je er ook niet omheen. Het is weer lente en overal staan de bloemen in bloei. Het is zo’n vrolijk gezicht!

Sentimental Swirls

Hij is al vaker bij ons voorbij gekomen de stempelset Sentimental Swirls. Wij vinden hem superleuk vanwege de enorme krul die er in zit en alle kleine afbeeldinkjes. Met name de 2 bloemetjes zijn onze favoriet omdat beiden zijn uit te ponsen. De grote en een van de blaadjes met de Flowers & leaves pons en de andere met de Strawberry Builder Pons (deze laatste is nog maar tot en met 2 mei verkrijgbaar en is nu verkrijgbaar met korting!)

Goed te combineren

De grote en de kleine bloemetjes zijn heel goed te combineren. Zeker wanneer je een leuke kleurcombinatie gebruikt. Voor de kaart hebben wij de In Color 2021-2023 gebruikt, Zeker voor het maken van bloemen zijn dit top kleuren!

Een venster

Met de Rectangle Stitched en scalloped contours stansen hebben we een rand gemaakt die op het venster in de mat is geplakt. Zo krijg je een leuke lijst op je kaart die je dan kunt versieren.

Afmetingen

Basiskaart 21 x 14,5 cm – 21 cm rillen op 10,5 cm
Basic White mat: 13,5 x 9,5 cm
Evening Evergreen venster: Rectangle Stitched stans 3e van binnenuit, Scalloped Contour stans 3e van binnenuit

Werkwijze

  • Stans met de Rectangle Stitched stans een gat uit de Basic White mat
  • Stans een gat met met de Rectangle Stitched stans uit Evening Evergreen, lijn daarna de Scalloped Contour stans om het gat heen en stans deze. Je hebt dan de rand die je op de Basic White mat plakt precies over het gat.
  • Stempel en pons bloemen en blaadjes en zet de bloemetjes in elkaar. Gebruik tussen de laagjes van de bloemen een dimensional zodat ze meer body krijgen.|
  • Plak de Basic White mat op met dimensionals op de basiskaart.
  • Versier de lijst met de bloemen
  • Plak in het hartje van de bloemen een van de kleine bloemetjes uit de Loose Flower Flourishes

Hop door naar de anderen

Een aantal van onze Nederlandse collega’s doen ook mee aan deze bloghop en hebben ook weer hele leuke projecten gemaakt in het thema: Zeg het met bloemen! Ook zo benieuwd wat ze hebben gemaakt? Klik dan op de naam onder ons en je wordt vanzelf naar haar blog geleid. Veel hop plezier! En oh ja we vinden het natuurlijk heel leuk als je een berichtje achterlaat.

Ilse van Vliet

Jacqueline Bobeldijk

Elly Rijnvis

Annette Koolmees – Kreaneeltje

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun HIER BEN JE NU

Ellen Liefting – Crafting bij Ellen

Annette Elias – de Kijkkast

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50