Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Het thema voor januari 2021

Welkom leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog. Het Stempel, Inkt & Papier Design team geeft je alvast een voorproefje van het thema van de liveworkshops van de komende maand. En dat is een hele leuke!

Gratis design papier

Vanaf 5 januari start de jaarlijke Sale-A-Bration actie van Stampin’ Up! Tot en met 28 februari mag je dan bij een besteding van € 60,00 of een veelvoud daarvan één of meerdere producten gratis kiezen uit de speciale Sale-A- Bration catalogus. En deze keer staan er ook maar liefst 4 verschillende pakken design papier in. Tijdens deze hop geven we je alvast een “sneak peek” van al het mooie papier dat komen gaat!

Berry Delightful

Het Berry Delightful Design Papier is onderdeel van een bundel (stempelset en design papier) die je gratis kunt uitkiezen wanneer je minimaal € 120,00 euro besteed. Het is zooooo leuk!

Het is een pakket van 12 vellen 30 x 30 cm design papier en is heel “fruitig”. Blauwe bessen, aardbeien en frambozen je wil er zo in happen!

Het papier doet ook denken aan zomers, picnic’s, buiten eten dus we maakten een leuk setje om straks in je picnic mand te stoppen.

We maakten een bestek zakje met daarin alvast een servet. Er hoeft alleen nog maar bestek in geschoven te worden en het is klaar voor gebruik. Het Berry Delightful papier is zo mooi dat het niet veel nodig heeft anders dan een label waar je je naam op kunt schrijven tijdens de picnic. Achter het label zie je nog een ander patroon van het design papier. De tak met blauwe bessen in gestempeld met de bijbehorende stempelset Berry Blessings en uitgeknipt.

Het flesje water bekleedden we met 2 verschillende repen van het Berry Delightful design papier. Over de dop van het flesje vouwden we een stukje design papier waarin wat Daffodil Delight zit dus goed te combineren met het Daffodil Delight Rushed ribbon. In de nieuwe mini catalogus staat de ponsbundel Sweet Strawberry en die is natuurlijk heel goed te combineren met dit leuke papier. We stempelden twee aardbeien met de Sweet Strawberry stempelset en ponsten ze uit met de Strawberry builder pons

En we versierden nog een rietje door met de Strawberry Builder Pons een aantal aardbeien uit het design papier te ponsen en tegen elkaar te plakken. Zo wordt het een leuk fris en vrolijk geheel. Het moet alleen nog even zomer worden en dan kunnen we dit gebruiken voor een gezellige picnic!

Nog meer mooi gratis design papier!

Ook Sandra en Danielle hebben een leuk project met het design papier gemaakt dat je tijdens de Sale-A-Bration periode gratis kunt kiezen. Klik hieronder op hun naam en hop gezellig door naar hun blog

De nieuwe producten op een rijtje:

Het gebruikte designpapier, de stempelsets en de pons zijn pas vanaf 5 januari 2021 te bestellen. Dus zet ze maar alvast op je verlanglijstje, want dit zijn echte “must-haves”! We zetten ze even op een rijtje:
Sweet Strawberry ponsbundel bestaande uit de Sweet Strawberry stempelset en de Strawberry Builder pons staan op pag. 44 van de mini catalogus
de Berry Blessings stampset + het Berry Delightful Designpapier staan op pag. 14 van de Sale-A-Bration catalogus.

Catalogus ontvangen?

Wil je lekker op de bank door de nieuwe mini catalogus heen bladeren, dan kun je er altijd één aanvragen door een email te sturen naar: lotte@alottestampingfun.nl en we zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk naar je toe komen.

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50