Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Wat leuk dat je langskomt vandaag. In deze post hoppen we met het Feel Good Stampin’ Design Team rondom het thema alles behalve een kaart. Nou dan kun je natuurlijk de leukste dingen verwachten! En wat zo tof is je ontvangt van iedereen ook nog eens de projectbeschrijving, dus je kunt meteen zelf ook aan de slag.

Verhuizen

Nu zijn wij in ons gezin niet vies van verhuizen 🙂 Maar dat er twee gezinsleden binnen een en dezelfde week verhuizen, dat hebben we nog niet eerder gehad. Natuurlijk krijgen ze een plant(je) en dan is het leuk om daar een zelfgemaakt label in te hangen. Het Rings of Love Designers Series Paper dat je gratis mag toevoegen tijdens Sale-A-Bration is daar heel goed voor te gebruiken

Sale-A-Bration

In de periode 1 juli t/m 31 augustus 2022 mag je wanneer je een bestelling plaatst van € 60,00 (of een veelvoud daarvan) gratis een product uit de Sale-A-Bration folder toevoegen. Wat daar allemaal in staat kun je zien door HIER te klikken.

Werkwijze

Als je wilt weten hoe we dit label hebben gemaakt, dan kun je de projectbeschrijving downloaden met daarin de maten en de video. Je kunt HIER klikken of op onderstaande afbeelding.

Hop door naar de anderen

Natuurlijk ben je net zo nieuwsgierig als wij wat onze collega’s hebben gemaakt. Hieronder zie je de lijst. Klik op hun naam en je wordt vanzelf naar hun blog gebracht.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50