Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Welkom bij de Global Monthly Video Hop! Elke maand hoppen een aantal Stampin’ Up! demonstratices van over de hele wereld via hun YouTube kanaal met projecten rondom een bepaald thema. Dit keer is het One Sheet Wonder. Wanneer je niet bekend met deze term, denk je vast wat is dat nu weer?

One Sheet Wonder en afmetingen

Een One Sheet Wonder is een manier waarop je een 12 x 12 of 6 x 6 inch vel papier in stukken snijdt en dan van alle gesneden stukken kaarten maakt. Hoe kleiner de stukjes, hoe meer kaarten over het algemeen. Wij laten deze keer een vrij simpel patroon zien voor een 6 x 6 inch vel waarmee je 4 kaarten kunt maken.

Voor het gemak hebben we een pfd gemaakt met de maten (in inches) die je kunt downloaden zodat je deze One Sheet Wonder kaarten ook zelf kunt maken. Op de pfd staat het snij patroon van het Designers Series Paper en van de matjes die er onder worden gebruikt. KLIK HIER of op de afbeelding hiernaast om de pfd te downloaden.

Andere kleuren andere uitstraling

We hebben twee verschillende designs uit het Sweet Symmetry Designer Series Paper gebruikt en je zie dat de kaarten meteen een heel andere uitstraling hebben. Voor de kaarten links is er gewerkt met de kleuren Night of Navy en Calypso Coral. Voor de kaarten rechts met Soft Succulent en Flirty Flamingo

Werkwijze

Wil je graag zien hoe je dit nu in de praktijk snijdt en hoe je de kaarten maakt? KLIK DAN HIER of op onderstaande afbeelding te gaan om naar de video te gaan.

Hop door naar de anderen

Ook onze collega’s zijn met het thema One Sheet Wonder aan de slag gegaan? Ben je nieuwsgierig wat zij hebben gemaakt? Klik dan op hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun YouTube kanaal gebracht. Veel inspriratie plezier gewenst !

Tracy Bish – Australia: https://bit.ly/3ksyKL6
Michelle Critchley – New Zealand : https://bit.ly/3F0nKgb
Jean Piersanti – USA : https://www.youtube.com/watch?v=I55GcVj0b_M
Gesche Preißler – geschtempelt – Germany: https://bit.ly/3ATki4n

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25