Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Vandaag hopt het Stempel, Inkt & Papier design team met het thema voor de live workshops die we in november zullen gaan geven. We geven je dus vast een sneak peek van wat je te wachten staat.

Tijdens de live workshops zullen we de Craft Kits van Stampin’ Up! in het zonnetje zetten. Er zijn heel veel leuke set te koop. Het assortiment kunt je HIER vinden. Ze zijn er met en zonder stempels en er zijn er zelfs 2 met Nederlandse teksten.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

De kits zijn natuurlijk niet alleen leuk voor jezelf, maar ook zijn ze een ontzettend leuk cadeautje. De cadeaumaand komt er aan dus denk een na wie je hier (behalve jezelf) blij me kunt maken. Bijvoorbeeld je “ik ben niet creatief” vriendin, je (klein)kinderen of misschien voor iemand die in het ziekenhuis ligt en zich verveelt.


Naast deze kits wordt er af en toe ook een Paper Pumpkin kit in Nederland geintroduceerd. De Paper Pumpkin kits worden in America als “abonnement” aangeboden, hier zijn ze voorlopig alleen nog af en toe verkrijgbaar. We laten je zien dat je met de Expressions in Ink Paper Pumpkin kit niet alleen kaarten hoeft te maken. Ben je nu benieuwd wat er allemaal in deze kit zit? Bekijk dan de unboxing video van Stampin’ Up HIER of door op de afbeelding te klikken.

Maak er zelf wat van

Je hoeft natuurlijk niet de beschrijving te volgens maar je kunt ook met de materialen uit de kit aan de slag gaan er er zelf wat van maken. Wij kozen er deze keer voor om een paar kaarten als basis te gebruiken voor een aantal cadeau labels.

Hop door naar de anderen

This image has an empty alt attribute; its file name is SIP-designteam.jpg

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecten gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun project gemaakt met speciale stansen gebracht.

Werkwijze

We laten in een korte video zien hoe je de labels kunt maken. KLIK HIER of op onderstaande afbeelding om naar de video te gaan.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25