Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog waarin we hoppen met een aantal Nederlandse Stampin’ Up! demo’s. Misschien kom je net bij Hillery Schaad vandaan of start je hier bij ons. Blijf vooral even hangen 🙂 In deze hop krijg je heel veel inspiratie voor misschien wel de lastigste kaarten om te maken want het thema is Mannenkaarten. Dus voorlopig heb je weer genoeg ideeen om zelf met dit thema aan de slag te gaan.

Lekker stoer

Een hele dankbare set voor mannenkaarten is de Sailing Home stempelset met de bijpassende Smooth Sailing stansen. De zeilboten uit deze set gecombineerd met de “A Happy Birthday to You” stempel uit de Handsomely Suited stempelset geven de kaart al meteen een stoer uiterlijk.

Berkenschors worden witte kopjes op de golven

De achtergrond (zee en lucht) is gemaakt met de Soft Pastels, de nieuwe superfijne krijtes van Stampin’ Up! Ze zijn heel fijn om mee te werken! De witte kopjes van de golven zijn gemaakt met de Birch achtergrond stempel en ge-embossed met wit embossing poeder. De randen van de kaart zijn bewerkt met het beschermkapje van de Papersnips. Die tip heb ik ooit gezien bij Danielle Bennenk – en werkt supergoed!

Hop door naar de anderen

Als je het leuk vindt om nog meer inspiratie voor mannenkaarten te krijgen, hop dan vooral door naar de volgende Nederlandse Stampin’ Up! demo Ingrid Heijnen. Dat kun je doen door te klikken op haar naam of op afbeelding volgende hieronder

We vinden het natuurlijk superleuk als je de hele ronde doet en bij ons allemaal een opmerking achter wilt laten wat je van onze projecten vind. We zijn daar natuurlijk heel nieuwsgierig naar!

Wanneer je het leuk vindt om de zien hoe je de achtergrond van deze kaart maakt, bekijk dan hier de video op ons YouTube kanaal of klik op onderstaande afbeelding en dan word je er vanzelf naartoe geleid.

De basiskaart is Basic White Thick 21 x 14,5 cm – 21 cm zijde gerild op 10,5 cm
De mat is Basic White 9,5 x 13,5 cm

Nog een voorbeeld zien van een achtergrond met de Soft Pastels? Klik dan hier om naar de kaart te gaan die we maakten voor de virtule bijeenkomst van de Maui incentive trip deelnemers die vanwege Covid helaas thuis moesten blijven

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50