Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Welkom bij de bloghop van het Feel Good Stampin’ Design team. Dit design team bestaat uit 12 Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die je elke maand aan de hand van een thema van inspriratie voorzien. En wat zo leuk is aan deze bloghop dat we allemaal een projectbeschrijving maken zodat je meteen aan de slag kunt om de projecten zelf te maken. De projectbeschrijving is een PDF die je kunt downloaden en bevat alle maten en stap voor stap instructies in de vorm van een foto werkbeschrijving of een YouTube video. Heel handig dus!

Aan de slag met een sketch

Deze maand zijn we allemaal met dezelfde opgegeven sketch aan de slag gegaan. Lotte was die schattige Lindt paashaasjes tegen gekomen en heeft de sketch naar een doosje vertaald. Dat kan dus ook heel goed.

Je ziet alle de elementen van de sketch er in terug. Een cirkel met op 2 plekken embellishments en een tekst in een banner over de cirkel heen.

Op een grasmatje

Om er voor te zorgen dat de paashaasjes op hun plekje in het doosje blijven staan zijn ze op een “grasmatje” geplakt. Deze is iets kleiner dan de bodem van het doosje, zodat het haas niet gaat schuiven.

Het is natuurlijk superleuk om deze doosjes in verschillende voorjaarstinten te maken. Er zitten 5 paashaasjes in de verpakking dus we hebben 5 verschillende kleuren doosjes gemaakt: vlnr:
Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Seaside Spray, Highland Heather en Pear Pizzaz.

Door op onderstaande knop te klikken kun je de PDF met de maten, werkwijze en de link naar de video downloaden. Je kunt ook hier klikken voor de YouTube video.

Hop door naar de anderen

Het is heel leuk om met een sketch aan de slag te gaan en dan te zien wat iedereen er van gemaakt heeft. Dus hop gezellig door naar onze collega’s en kijk wat zij voor leuks van de sketch hebben gemaakt. Uiteraard vinden we het heel leuk als je een reactie achterlaat!

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50