Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Vandaag een bloghop met de Creatieve Harten. Altijd leuk om met je collega’s rondom een bepaald thema of opdracht je van inspiratie te voorzien. En deze keer zal dat best lukken want het thema is maak een kaartenset met een verpakking.

Kaartmapje met 6 kaarten

Melinda heeft een fijn kaartenmapje gemaakt waar maar liefst 6 kaarten met enveloppen in passen. Voor het voorbeeld heeft ze de Fine Art Floral Suite gebruikt maar je kunt natuurlijk met allerlei andere suites aan de gang. Dit mapje heeft Melinda gemaakt voor haar Kaarten en Meer op Afstand deelnemers en zij waren superenthousiast, dus we delen het hier graag met jullie.

Fine Art Floral Suite

Voor het kaartenmapje werden de producten uit de Fine Art Floral Suite Collection gebruikt. Je kunt de gehele suite terugvinden in de Stampin’ Up! minicatalogus Januari-Juni 2021 vanaf pag. 32. Uiteraard zijn alle producten van de suite ook apart te bestellen.
Verder werd voor de aankleding van de kaarten de Dragon Fly bundel (voor de libelles) en Quite Curvy bundel (voor de vogeltjes) gebruikt, Beiden combineren prachtig met het Fine Art Floral design papier uit de suite.

Leuke tip

Het mapje is niet alleen leuk om cadeau te geven, maar je kunt het natuurlijk ook zelf houden en er je kaarten in organiseren. Wanneer je op de rug van het mapje een label maakt met voor welke gelegenheid er kaarten inzitten, dan zijn je mooie projecten veilig en georganiseerd opgeborgen.

Wil je dit mapje zelf maken? Dat kan want we hebben er een werkbeschrijving van gemaakt. Klik hier of op onderstaande afbeelding om de PDF te downloaden

Hop door naar de anderen

Een aantal van onze collega’s doet ook mee aan deze blokghop en laten jou hun kaartenset met mapje graag zien. Je kunt naar ze doorhoppen door op de namen (behalve die van Melinda, want daar ben je nu) te klikken. Je wordt dan automatisch naar hun blog gebracht. Natuurlijk vinden wij het heel fijn wanneer je een reactie achterlaat!

Nog een kaartenmapje

Lotte maakte in januari een ander kaartjemapje – daar is video tutorial van. Wellicht vind je het leuk om die ook te bekijken. Klik hier om naar de blogpost met alle details te gaan of hier om direct de YouTube video te bekijken.

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Curvy Dies
[154319]
€ 35,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50