Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Speciale Stansen

In de maand augustus gaat het design team van Stempel, Inkt & Papier tijdens de live workshops aan de slag met “speciale stansen”. Zo noemen wij de stansen die in de catalogus staan, die geen specifieke bijpassende stempelset hebben. Tijdens deze bloghop geven we je alvast een voorproefje wat je in Augustus kunt verwachten.

Voor deze bloghop heeft Lotte de Give it a Whirl stansen gekozen en daar een pocket kaart mee gemaakt. Het voorbeeld hieronder is gemaakt met de grote rechthoekige stans en een aantal van de hart stansjes. In combinatie met het hartjes papier uit het Playfull Pattern Design Papier en een paar tekstjes uit de Bijzondere Zonnebloemen wordt het een hele vrolijke kaart.

Als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je van ander mooi Design papier natuurlijk nog meer van deze leuke pocket kaarten maken. En wat fijn dat er een selectie van het design papier in de aanbieding is! Want hoe leuk is the You’re a Peach variant geworden!

Hop door naar de anderen

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecten gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun project gemaakt met speciale stansen gebracht.

Afmetingen

Basiskaart voor in de pocket: 9 x 12,5 cm

Werkwijze

We hebben een video gemaakt hoe je deze pocketkaart heel gemakkelijk zelf kunt maken. Klik hier of op onderstaande afbeelding om naar de video te gaan.

Iets bestellen?

Design Papier in de aanbieding

Tot en met 2 augustus 2021 is er een selectie van het design papier in de aanbieding. Door hier te klikken kun je alle details lezen. En vind je het You’re a Peach design papier ook zo leuk overweeg dan om in augustus mee te doen aan Koffie met Kaart op Afstand. Daarover kun je alles lezen wanneer je hier klikt.

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Peach Dies
[155829]
€ 28,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50