Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Genieten in de zomer

De perzik is echt een zomerse vrucht en is van juni tot en met september het lekkerst: zoet, sappig en heerlijk geurend. Je wilt toch zo je tanden er in zetten? Vandaar dat we in de maand augustus gaan werken met de producten uit de You’re a Peach suite die op pagina 60-61 van de jaarcatalogus staat. Je krijg een uitgebreid materiaal pakket aangeleverd waarmee je alle projecten kunt maken – en je houdt vast over om zelf nog mee aan de slag te gaan!

Hoe werkt het?

• Donderdag 5, 12, 19 en 26 augustus om 10 uur verzorgt Lotte een Facebook live waarin ze samen met jou van het Koffie met Kaart op Afstand pakket een kaart (of iets anders leuks) gaat maken – je kunt de Facebook live natuurlijk ook later bekijken.
• Heb je geen Facebook? – dan niet getreurd. De Facebook live wordt opgenomen en later op de donderdag als link naar een YouTube video naar je email adres verzonden zodat je deze op je gemak kunt bekijken.
• In het ontwerp wordt rekening gehouden met het feit dat je eigen stempelsets kunt gebruiken.
• In het pakketje wordt aangegeven wat je zelf klaar moet zetten om te gaan gebruiken – ook hierbij proberen we met iedereen rekening te houden.
• De kosten voor Koffie met Kaart op Afstand voor deze 4 weken zijn € 19,50 inclusief verzendkosten. Je kunt ook kiezen om he tpakket uit te breiden met extra opties. Je ontvangt bij inschrijving een tikkie of een betaalverzoek. Na betaling wordt je deelname bevestigd.
• Uiterlijk vrijdag 30 juli wordt de doos met 4 Koffie met Kaart op Afstand projecten voor de maand augustus in een brievenbusdoos met Post NL track&trace verzonden

Extra opties

Wil je tesamen met Koffie met Kaart op Afstand ook de bijpassende You’re a Peach producten bestellen, dan kan dat en krijg je nog korting ook!

Optie A

Koffie met Kaart op Afstand
€ 19.50

Optie B

Koffie met Kaart op Afstand, tesamen met de Sweet as a Peach Bundel (Sweet as a Peach stempelset en de Peach stansen)
€ 57,50

OPTIE B Koffie met kaart met Sweet as a Peach bundel – stempelset en stansen

Optie C

Koffie met Kaart op Afstand, tesamen met de complete You’r so Sweet Suite, De Suite bestaat uit: de Sweet as a Peach bundel (stempelset en stansen) – You’re a Peach DSP en de mini Jam Jars (6 stuks)
€ 77,50

OPTIE C Koffie met Kaart met You’re a Peach Suite – bestaande uit de bundel (stempelset en stansen) – You’re a Peach DSP en de mini Jam Jars (6 stuks)

Inschrijven kan tot en met uiterlijk 18 juli 2021

Laat uiterlijk 18 juli weten of je mee wilt doen met Koffie met Kaart op afstand door een email te sturen naar: lotte@alottestampingfun.nl Vergeet niet in je e-mail te vermelden of je optie A, B of C wilt bestellen.