Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Feel-Good-Bloghop-Banner-1.jpg


Welkom bij de maandelijkse bloghop van het Feel Good Stampin’ Design Team. Een 10-tal Stampin’ Up! demonstratrices uit Nederland inspireren je elke maand met hun leukste projecten rondom een bepaald thema. Deze maand:

Gift Giving

Naar aanleiding van een koker Fudge wat Lotte heeft gekocht bij Xenos, maakte ze daar een verpakking omheen van voor haar dochter die gaat verhuizen met de Trimming the Town Suite. Voor deze hop heeft ze er een Kerstversie van gemaakt.

Laat het design papier spreken!

Het Brightly Gleaming Designers Series Paper is zo prachtig dat het nauwelijks meer versiering nodig heeft. De kleuren Mossy Meadow en Night of Navy met de koper folie geven het geheel een heel sjieke uitstraling.

Voor de deksel werd met een van de ornamenten uit de stempelset Christmas Gleaming een hengsel gemaakt. Door hiervoor Versamark en koper embossing poeder (helaas uit de collectie van Stampin’ Up!) te gebruiken en dan in te kleuren met de Stampin’ blends wordt het een mooi geheel.

Een subtiele versiering van 2 ornamenten en een kerstgroet maken het geheel af.

Werkwijze

Als je alle details wilt weten van dit doosje, kun je de video hier bekijken of wanneer je op onderstaande knop klikt de pdf downloaden. In de pdf staan alle afmetingen die je nodig hebt om het 8-kantige doosje na te maken en de link naar de video. Print hem uit of sla hem op dan kun je de kaart altijd nog namaken.

Nog veel meer moois te zien!

Hieronder zie je de lijst van alle Stampin’ Up! collega’s die aan deze bloghop meedoen. Je kunt hun project met het thema Gift Giving bekijken door op een van onderstaande namen te klikken. Wanneer je start op de naam onder Lotte, kun je een mooi rondje maken tot je hier weer terug bent. Vergeet onderweg niet om te vertellen in het comment wat je van het project vindt. Dat zouden we superleuk vinden!

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Copper Stampin' Emboss Powder
Copper Stampin’ Emboss Powder
[141636]
€ 7,25

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

5 comments on “Gift Giving – Feel Good Stampin’ Bloghop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.