Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Welkom leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog. Het is vandaag de 10e, en dat betekent dat het Stempel, Inkt & Papier Design team je een voorproefje geeft van het thema van de liveworkshops van de komende maand. In de maand december is dat DOOSJES & ZO.

Helemaal in ons straatje dit thema! Kleine cadeautjes op een leuke manier verpakken vinden we hartstikke leuk om te doen.

Deze keer een ieniemie doosje om een waxine lichtje in te verpakken. Superleuk om te maken met de Snowflakes Splendor Suite (of in het Nederlands de Winterpracht collectie).

Bijna alle producten die in de Snowflake Splendor Suite zitten zijn gebruikt voor dit leuke doosje. Onderaan het blog vind je de lijst met alle individuele producten. Wanneer je de mini catalogus augustus-december 2020 hebt kun je de suite vinden op pagina 36 en verder.

Wanneer je het doosje opent zie je het waxinelichtje zitten waarop ook zo’n mooie sneeuwvlok van het Balmy Blue Glimmer Paper is geplaatst. Waarschuw de ontvanger wel dat de sneeuwvlok voor het aansteken van het waxinelichtje verwijderd moet worden!

Afmetingen

Basisdoosje: 12 x 10,5 cm
Ril 12 cm op: 4 – 5,5 -9,5 en 11 cm
Ril 10,5 zijde op: 4 – 8 en 9,5 cm

Designpapier:
2 stuks 3,8 x 3,8 cm
4 stuks 3,8 x 1,3 cm

In de video wordt dit doosje door Lotte gemaakt in deze andere kleurstelling. De frisse kleur Coastal Cabana samen met het vellum coordineert prachtig ook weer met het design papier en het lint.

Nog meer leuke doosjes & zo zien?

Ook Danielle en Sandra hebben iets leuks speciaal voor deze bloghop gemaakt. Klik op de naam van Danielle of Sandra om naar hun blog te gaan.

En wanneer je nog niet genoeg van onze doosjes hebt, zorg er dan voor dat je in december toegang hebt tot de live workshops van Stempel, Inkt & Papier. Hoe je daarvoor in aanmerking komt leggen we dat hier in het kort voor je uit. We vinden je het heel gezellig als we je in december bij onze Stempel, Inkt & Papier Live Workshops morgen begroeten!

Werkwijze

In onderstaande video laat Lotte zien hoe je dit leuke doosje maakt.

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

1 comment on “Doosjes & Zo – Stempel, Inkt & Papier bloghop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.