Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

De zoon van Lotte en zijn vriendin zijn allebei geslaagd. Er moesten natuurlijk kaarten worden gemaakt om ze te feliciteren. Tami White, een Amerikaanse Stampin’ Up! collega heeft de meest fantastische kaarten met de Handsomely Suited bundel gemaakt, waaronder ook dit soort geslaagd kaarten. Maar ook superleuke kaarten voor allerlei beroepen. En zelfs kaarten voor moederdag. Je kunt al haar inspiratie met deze set zien door hier te klikken.

Handsomely Suited

Tot 1 juli nog als bundel daarna alleen nog los verkrijgbaar

Op pagina 66-67 van de mini catalogus januari/juni vind je Well Suited suite. De mini catalogus januari – juni loopt tot en met 30 juni a.s. maar gelukkig gaat deze leuk stempelset en de bijbehorende stansen door in de jaarcatalogus. Alleen dan niet meer als bundel. Dat betekent dat je dan geen 10% bundel korting meer krijgt (dat scheelt toch € 6,50). Dus wil je deze set nog graag hebben en gebruik maken van de bundelkorting geef dan snel je bestelling door.

Nog meer leuks zien met deze leuke set?

Voor een bloghop maakte Lotte een superleuke cadeaukaart houder met deze stempelset en stansen. Je kunt het bericht teruglezen door hier te klikken

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Suit & Tie Dies
[154322]
€ 39,00