Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier. Hier laten we je alvast een voorproefje zien wat het thema van de Live Workshops in de maand november is.

Fun Folds !

Van eenvoudige tot hele ingewikkelde – Fun Folds zijn superleuk om te maken. Soms vergt het wat denk- en meetwerk, maar andere zijn ook weer heel gemakkelijk te maken. Die zijn fijn dan ook weer heel fijn als je “productie” wilt draaien.

Eenvoudig

Tijdens onze Live Workshop in November leggen we uit hoe je een heel ingewikkelde Fun Fold kunt maken, maar voor deze bloghop maakten we een eenvoudige, maar superleuke mannenkaart.

Op de basis van een enkele kaart plak je een klein dubbel kaartje waardoor er al meteen een “wow” effect ontstaat bij de ontvanger.

Stempelset Whiskey Business leent zich uitstekend voor een mannenkaart en helemaal in combinatie met het In Good Taste Design papier.

Om het design papier nog wat extra’s te geven is er de tekst Cheers en de hout nerf met de kleur Cinnamon Cider opgestempeld.

De karaf en de glazen zijn ingekleurd met de Stampin’ Blends en daarna bewerkt met de Fine Tip Glue Pen om het glans effect te creeeren.

Afmetingen

Basiskaart: Cinnamon Cider 10,5 x 14,5 cm
Mat: In Good Taste Designers Series Paper: 10 x 14 cm
Mini kaartje: Cinnamon Cider 6,5 x 20 cm rillen op 10 cm
Mat 2x: Whisper White 6 x 9,5 cm
Strookje voorzijde: In Good Taste Designers Series Paper: 2 x 9,5 cm

Nog meer Fun Folds zien?

Ook Sandra en Danielle hebben een leuke Fun Folds voor je gemaakt! Klik op hun naam hieronder in de lijst en je komt vanzelf op hun blog terecht.

We vinden je het erg leuk als we je in november bij onze Stempel, Inkt & Papier Live Workshops zien.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

2 comments on “Fun Fold – Stempel, Inkt & Papier bloghop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.