Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

En dan besef je vanmorgen ineens dat het de 2e donderdag van de maand is en het dus tijd is voor de Feel Good Stampin’ Bloghop. Meer dan 10 Nederlandse Stampin’Up! maken dan projecten rondom een thema. Dit keer is het thema “Holiday Extravaganza

Nu kun je het woord Holiday op 2 manieren vertalen:
– Brits-Engels -> dan betekent het vakantie of
– Amerikaans-Engels -> dan is het een feestdag en moet je denken aan Pasen, Kerst etc.

Vakantie

Omdat een collega mij (Lotte) heeft ingefluisterd dat hij binnenkort gaat trouwen en de huwelijksreis naar Parijs gaat, leek me als cadeautje een mini travel journal wel een leuk idee. En dan natuurlijk met die prachtige Parisian Blossom Suite van Stampin’Up. (zie ook de minicatalogus vanaf pag. 14)

Heel eenvoudig heb ik een notitieboekje dat ik bij Hema kocht bekleed met het mooie Parisian Blossom Specialty Designer Series Papier dat prachtige champagne folie accenten heeft.

Bij de suite zitten prachtige stansen en die heb ik dan ook gebruikt om de voorzijde van het boekje nog meer uitstraling te geven.

De achterzijde is rustig gehouden met alleen een wat groter deel van de rug over de kaft heen en een stukje van de sluiting van het boekje.

Ik hoop dat mijn collega en zijn partner veel mooie herinneringen aan hun huwelijksreis in het boekje zullen opschrijven!

Projectbeschrijving

Wanneer je op onderstaande knop klikt kun je de projectbeschrijving met de afmetingen en de video hoe je dit Hema notitieboekje omtovert tot een traveljournal downloaden.

Hop door naar onze collega’s

Superleuk dat je ons hebt bezocht! Hop dan nu door naar onze collega’s die ook rond het theme Holiday Extravaganza leuke projecten hebben gemaakt. Door in onderstaande lijst op een naam te klikken hop je vanzelf verder. Uiteraard vinden we het heel leuk als je een reactie achter wilt laten wat je dit kleine travel journal vindt.

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Parisian Dies
[151463]
€ 33,00
Blender Pens
[102845]
€ 14,50

6 comments on “Feel Good Stampin’ Bloghop – Holiday Extravanganza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.