Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Welkom bij de maandelijkse Creatieve Harten Bloghop. Deze maand is gevraagd of je wat wilde maken met je favoriete verpakking. Nu zijn er een aantal kant en klare verpakkingen in het assortiment van Stampin’ Up, maar ook 2 sets stansen die een verpakking maken.

Wij kozen deze keer voor de Perfect Parcels stansen en gebruikten ze in combinatie met de producten uit de Paper Pumkin box Joy to the World

Dat leverde dit leuke en snel te maken doosje op. Het prachtige Wonder of the Season lint geeft het doosje een hele rijke uitstraling.

Werkwijze

Hoe je dit doosje heel gemakkelijk zelf kunt maken laat Lotte in onderstaande video zien.


Nog meer favorieten zien?

Onze collega’s hebben ook een project gemaakt met hun favorieten product uit de mini catalogus. Klik op de volgende naam om door te gaan naar hun blog en nog meer inspiratie op te doen

We vinden het natuurlijk super leuk als je een reactie achterlaat op ons blog wat je van deze verpakking vindt. Vind je het leuk om nog meer inspiratie van ons te zien met de de Joy to the World Paper Pumpkin box van Stampin’ Up! ? Type dan in de zoekbalk de woorden Joy to the World en dan verschijnen alle berichten met projecten die we met Paper Pumpkin Joy to the World hebben gemaakt.

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

5 comments on “Favo Verpakking – Creatieve Harten Bloghop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.