Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Sale-A-Bration favoriet

Volgens ons is het heel lastig om je Sale-A-Bration Favoriet te kiezen. En dat is net het thema van de live workshops van het Stempel, Inkt en Design team in de maand februari. Dus de kans is groot dat er met heel veel verschillende Sale-A-Bration producten gewerkt gaat worden. In deze blog hop geven we je vast een voorproefje.

Driving By

Een van de superleuke sets die je tijdens de Sale-A-Bration actie (4 jan – 28 feb 2022) bij een besteding van € 60,- gratis kan toevoegen aan je bestelling is de stempelset Driving By. Er zitten niet alleen leuke tekststempels in deze set, maar ook een Volkwagen kever, een VW busje en volgens de kenners een Shelby Cobra.

Eigen achtergrond

De autos lenen zich er heel erg voor om een heel A4 mee vol te stempelen. Dat hebben we dan ook gedaan. En wat zo fijn is, je hebt meteen voldoende achtergronden voor 4 kaarten! Natuurlijk moet je niet de binnenzijde van de kaart en de envelop vergeten te bestempelen.

Hop door naar de anderen

This image has an empty alt attribute; its file name is SIP-designteam.jpg

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecten gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun project gemaakt met speciale stansen gebracht.

Werkwijze

In een korte video legt Lotte uit hoe je een A4 kunt vol stempelen en er dan 4 kaarten van kunt maken. KLIK HIER of op onderstaande afbeelding om naar de video te gaan

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25