Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Artfully Composed

Op pagina 32-33 van de mini catalogus 4 januari – 30 juni 2022 staat de suite Artfully Composed waarmee we in de maand februari gaan werken. Frisse kleuren en mooie tropische bladeren.

Het is een zeer uitgebreide suite met als onderdelen:
– Artfully Layered bundel
– White Frayed Ribbon
– Faux Sea Glass Shapes
– Vellum Layering Designs
– Artfully Composed DSP

Hoe gaat het in zijn werk?

• Op de 4 donderdagen in februari (3, 10, 17 en 24) verzorgt Lotte een Facebook live waarin ze samen met jou van het Koffie met Kaart op Afstand pakket een kaart (of iets anders leuks) gaat maken – je kunt de Facebook live natuurlijk ook later bekijken.
• Heb je geen Facebook? – dan niet getreurd. De Facebook live wordt opgenomen en later op de donderdag als link naar een YouTube video naar je email adres verzonden zodat je deze op je gemak kunt bekijken.
• In het ontwerp wordt rekening gehouden met het feit dat je eigen stempelsets kunt gebruiken.
• In het pakketje wordt aangegeven wat je zelf klaar moet zetten om te gaan gebruiken – ook hierbij proberen we met iedereen rekening te houden.
• De kosten voor Koffie met Kaart op Afstand voor deze maand zijn € 19,50 inclusief verzendkosten. Je kunt ook kiezen om het pakket uit te breiden met extra opties. Je ontvangt bij inschrijving een tikkie of een betaalverzoek. Na betaling wordt je deelname bevestigd.
• Uiterlijk maandag 28 januari wordt de dozen met de Koffie met Kaart op Afstand projecten voor de maand januari in een brievenbusdoos met Post NL track&trace verzonden

De opties

Optie A

Het workshop pakket voor Koffie met Kaart op Afstand € 19,50

Optie B

Koffie met Kaart op Afstand workshop pakket met daarbij de Artfully Layered Bundel (stempelset en stansen) € 74,25 inclusief een gratis Sale-A-Bration artikel

Optie C

Koffie met Kaart op Afstand workshop pakket met daarbij de Artfully Composed Suite (stempelset, stansen, lint, steentjes, vellum en designpapier € 111,25 inclusief een gratis Sale-A-Bration artikel

Meedoen? Inschrijven kan tot en met 17 januari 2022

Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 17 januari een email naar lotte@alottestampingfun.nl met daarin de optie die je kiest. Mocht je nog niet eerder hebben meegedaan ook het adres waar jouw keuze naar toe mag worden gestuurd.