Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Leuk dat je bent aangeland bij de maandelijkse bloghop van het Feel Good Stampin’ Design Team. Elke maand proberen we je allemaal te inspireren met een project rondom een thema. Dit keer is het thema buiten.

De inspiratie

Toen Lotte in Amerika woonde (vlak bij Washington DC) was het eind maart/begin april altijd een gekkenhuis. Rondom een vijver (Tidal Basin) staan namelijk meer dan 3.000 cherry blossoms die slechts een aantal dagen bloeien. Er werd zelfs bij wedkantoren grof gewed op de datum en het tijdstip dat ze zouden uitkomen. Als ze op hun piek zijn is het een waanzinig mooi gezicht!

De uitvoering

Toen Lotte de stansset Inspiring Canony zag en het Expressions in Ink Design Papier popte deze herinnering meteen op. Voor de ze “buiten” kaart heeft ze een waterpartij gemaakt waaraan de bomen staan. Door het bladerdak uit het Expressions in Ink Design Papier te stansen waren de volle Cherry Blossoms zo gemaakt.

Het leuke van deze bloghop dat alle design team leden een project beschrijving toevoegen zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Door op onderstaande afbeelding te klikken kun je de PDF van ons project downloaden met daarin ook de link naar de video die we hebben gemaakt.

Hop door naar de anderen

Ben je ook zo nieuwsgierig wat de andere Design Team leden hebben gemaakt? Hop dan door. Dat doe je door onder de naam van Lotte te klikken en dan wordt je vanzelf naar haar bijdrage gebracht.

We vinden het natuurlijk superleuk als je de moeite zou willen nemen om ons in de opmerkingen te vertellen wat je van onze projecten vindt.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Metallic Pearls
[146282]
€ 8,50

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25