Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Wat gezellig dat je komt kijken wat het Stempel, Inkt & Papier design team voor je in petto heeft in de maand oktober.
Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Hoe je toegang kunt krijgen tot deze exclusieve workshops zie je in deze video

In deze bloghop willen we je vast inspireren voor de komende workshops in de maand november. Het thema is dan Kleine Bedankjes Daar heb je er nooit genoeg van!

Van een Milka Mini maak je heel snel een superleuk klein bedankje. Je kunt ook Cote d’Or Mignonnettes gebruiken, deze hebben dezelfde afmeting. We hebben gekozen voor het Butterfly Kisses Design Papier omdat je dat het gehele jaar kunt gebruiken voor bedankjes; Er zitten niet alleen leuke vellen in als basis voor de verpakking maar ook heel veel vlinders die je kunt uitknippen om op de voorzijde te plakken. Uiteraard kun je je fantasie de vrije loop laten gaan met ander design papier en een leuke afbeelding!

Twee kleine subtiele verschillen

We hebben een klein subtiel verschil aangebracht tussen bovenstaande en onderstaande verpakking, door de vlinder eerst op een Stylish Shaoes cirkel te plakken van bijpassend cardstock. Het flapje van de verpakking is afgewerkt met de Very Best Trio pons. Hoe je verschillende vorm flapjes kunt maken laat Lotte in de video zien.

Een duimgaatje

Vergeet niet in je verpakking een “duimgaatje” oftewel een half rondje uit te stansen, dan kun je het chocolaatje er gemakkelijk uit halen.

Nog meer leuke kleine bedankjes

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook een leuk klein bedankje gemaakt. Deze kun je zien door op onderstaande linkjes te klikken. Wij zijn benieuwd dus gaan snel kijken!

Hop door naar de anderen

Werkwijze

Wil je graag zien hoe je dit kleine bedankje maakt? Klik dan HIER of op onderstaande afbeelding om de video op ons YouTube kanaal te bekijken.

Afmetingen

Basis: 9,5 x 9,5 cm
Ril een zijde op 0,5 – 7 en 7,7 cm
Ril andere zijde op 0,5 – 1 – 5 en 5,5 cm

Zie tekening hieronder wat je weg moet knippen.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50