Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Je kunt in DEZE VIDEO bekijken hoe je mee kunt doen aan deze workshops.

Wat leuk dat je langskomt! Vandaag hoppen we weer met het Stempel, Inkt & Papier Designteam met projecten rondom het thema dat volgende maand centraal staat in de live workshops. En dat voor de maand december 3D projecten.

Deze keer gaan we vreselijk vals spelen. Normaal bedenken we een nieuw project voor deze bloghop, maar door omstandigheden zijn we een beetje in tijdnood gekomen…. Dus een gouwe ouwe deze keer. In oktober 2020 was deze superleuke ster onderdeel van de live workshops van Stempel, Inkt & Papier en is toen met veel enthousiasme ontvangen door de deelnemers!

3D ster voor in de boom of voor het raam

Deze ster maak je heel eenvoudig. Je kiest een leuk Designer Series Papier. In ons geval namen we het Sweetest Christmas DSP met de kerstkleuren Real Red, Garden Green en als extra Pool Party. Er zitten heel veel grafische patronen in waardoor je een grote verscheidenheid aan sterren kun maken. Niet alleen in grootte maar ook in kleuren. Staat vast supergezellig straks voor je raam of in je kerstboom.

Samen maken

Natuurlijk wil je heel van van deze sterren maken, dus vraag of de leden van je gezin, eventuele kleinkinderen, vriendinnen etc. je willen helpen. Dan wordt het een supergezellige besteding van een regenachtige middag en is je boom of je raam zo versiert!

Nog meer leuke 3 D projectjes

Danielle en Sandra ook een leuk 3D project voor je gemaakt. Deze kun je zien door op onderstaande linkjes te klikken. Wij zijn benieuwd dus gaan snel kijken!

Hop door naar de anderen

Werkwijze

Wil je graag zien hoe je deze superleuke ster maakt? Klik dan HIER of op onderstaande afbeelding om de video van de live workshop in oktober 2020 op ons YouTube kanaal te bekijken.

Afmetingen

Papier (CM)Inknip (CM)Papier (INCH)Inknip (INCH)
15 x 15 cm3 cm6 x 6 inch1-1/4 inch
12,5 x 12,5 cm2,5 cm5 x 5 inch1 inch
10 x 10 cm2 cm4 x 4 inch7/8 inch
7,5 x 7,5 cm1,5 cm3 x 35/8 inch

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50