Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Welkom bij de bloghop van het Stempel, Inkt & Design Team ! We geven je alvast wat inspriratie voor het thema van onze live workshops van de maand mei: Inkleuren. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden om stempels in te kleuren – en heel veel van deze mogelijkheden komen in mei aan bod.

Meedoen met de live workshops?

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Voor deze kaart hebben we de Watercolor Pencils maar weer eens uit de kast gehaald. Want soms vergeten we hoe leuk het is om met deze fijne potloden te werken. Ook zonder water krijg je prachtige resulaten!

Catalogus als inspiratiebron

Soms gebeurd het dat je geen inspriratie hebt. Pak dan de catalogus er eens bij en kijk wat je zou willen maken. Zo is ook deze kaart ontstaan. De inspiratie voor deze kaart kwam van het voorbeeld op pag. 13 van de jaarcatalogus. Eerst is de kaart nagemaakt, daarna zijn er meerdere projecten gemaakt.

Deze kaart heeft heel veel dimensie waardoor de bloem er echt uitspringt. De basiskaart is Crumb Cake, dan een mat samengesteld van Very Vanilla ge-embost met de Painted Texture 3D Embossing folder met daarop een stukje van het Neutrals Designer Series Papier (Crumb Cake). Deze mat zit met dimensionals op de basiskaart. Dan een Very Vanilla frame gestanst met de Stitched So Sweetly stansen en die met dimensionals op de eerste mat geplakt. De ingekleurde en uitgestanste zonnebloem en blaadjes zitten zijn ook weer met dimensionals bevestigd. Hoe je de zonnebloem op deze manier in kunt kleuren kun je in deze video zien .
Met name door het witte potlood te gebruiken kun je hele mooie lichteffecten aanbrengen op de bloemblaadjes

Een paar Pearl Basic Jewels en een strikje van het Mossy Meadow Braided Linen Trim maken de kaart helemaal af!

Hop door naar de anderen

Ook Sandra en Danielle hebben alvast een project gemaakt ter inspiratie waarbij inkleuren centraal staat. Wanneer je hieronder op hun namen klikt ga je vanzelf naar het blogbericht dat zij hebben geschreven.

Veel kijkplezier!

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Sunflowers Dies
[152704]
€ 40,00

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25