Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Gisteren weer een teamdag met A Lotte Fun Stampers gehad. Het was super gezellig. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, en zijn we weer vergeten veel foto’s te maken, maar het is toch gelukt om met de paar die we hebben en de foto bijdrage van Corina een klein fotoverslag te maken van de leuke dag.

Deze keer kwam collega Nina Janssen (De Stempelolifant) langs. Zij heeft een heel andere stijl dan wij en en hoe leuk is het om een keer uit je comfort zone te gaan! Ze had voor ons een mixed media project op canvas voorbereid. Echt heel gaaf om te doen.

Allereerst maakten we naar aanleiding van Nina’s uitleg en tips & tricks de layout van ons canvas met behulp van verschillende stansen en ponsen. Daarna gingen we de achtergrond inkleuren. En daarna los op alle afbeeldingen.

Omdat de lagen ook goed moeten drogen tussen door hebben we het niet allemaal afgekregen, en gaan we er thuis nog lekker mee verder. De eindresultaten zullen we later zeker nog laten zien.

Diegene die tijd hadden om voor iedereen een swapje te maken hadden weer vreselijk hun best gedaan. Het is heel leuk om elkaar zo te kunnen inspireren!

Uiteraard was er ook tijd om lekker te lunchen. Een pittige tropische pasta salade en vier verschillende dips met pita- en naanbrood stonden op het menu.

Lotte kreeg van het gehele team een kruimelzuiger zodat ze op de donderdagen en tijdens de teamdagen niet meer met een natte vinger alle snippertjes van de grond hoeft te verwijderen in de ruimte waar Koffie met Kaart en de workshops worden gegeven. Die gaat nu elke keer als standaard uitrusting mee !

Lijk het je ook leuk om onderdeel te worden van A Lotte Fun Stampers? Tot en met 31 maart heeft Stampin’Up! nog een geweldige aanbieding. Klik hier voor alle informatie. We zouden het SUperleuk vinden om je in ons team te mogen verwelkomen!

Lieve groetjes van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.