Zo vlak na de lancering van de nieuwe catalogus is het altijd een mooi moment om gebruik te maken van het zogenaamde instappakket. Wanneer je ons team A Lotte Fun Stampers komt versterken, kun je met een flinke korting producten aanschaffen. En wie wil dat nu niet!

Niet schrikken, je zit nergens aan vast wanneer je je inschrijft. Niks moet, alles mag is het devies van Stampin’Up! Wanneer je na het bestellen van je instappakket denkt dit was het, dan is dat prima. Je kunt in ieder geval tot en met 31 december 2018 zelf met 20% korting de prachtige Stampin’Up! producten bestellen.

Als je overweegt van deze mooie aanbieding gebruik te maken dan mag je voor € 175 aan producten uitkiezen. Helaas is het niet mogelijk om over dit bedrag heen te gaan. Dus de kunst is zo te puzzelen dat je bijna of misschien zelfs helemaal de € 175,- haalt. Je kunt de producten kiezen uit zowel de jaar catalogus als uit de seizoen catalogus. Voor het geheel betaal je dan slechts € 129. En je betaald geen verzendkosten (normaal € 5,95).

En of dat nog niet genoeg is!

En of dat nog niet genoeg is! Je mag wanneer je instapt tussen 1 en 31 juli 2018 een kleur assortiment van 10 inktpads uitzoeken t.w.v. € 81,- (Brights, Subtles, Neutrals, Regals of InColors 2017- 2020). Je totale voordeel loopt op tot maar liefst € 127!

Je voordelen:
– Stampin’Up! producten kopen met 20% korting op de catalogusprijs (ex BTW) tot en
met in ieder geval 31 december 2018.
– je krijgt uitnodigingen voor leuke evenementen
– je ontvangt het kwartaalblad Stampin’Succes vol met ideeën en tips
– je ontmoet heel veel nieuwe creatieve vriendinnen
– en je wordt, als je dat wilt, door ons toegevoegd aan diverse besloten facebookgroepen
Wil je graag meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op zodat we je in alle rust alles kunnen uitleggen en alle vragen die je hebt kunnen beantwoorden.

PS: eerstvolgende teammeeting is:
zondag 29 juli