SALE-A-BRATION ACTIE

Voor € 230 euro aan producten uitzoeken en maar € 129 betalen!

Deze actie is alleen geldig tijdens de Sale-A-Bration actie van 3 januari t/m 31 maart 2019.

Ben je net begonnen met stempelen en wil je je basis uitbreiden? Stempel je al even en lijkt de Stamperatus je wel wat? Knutsel je vaak en ben je toe aan de Big Shot? Graag helpen we je een pakket van € 230 aan producten uit de jaarcatalogus en de nieuwe Lente/zomer catalogus dat geheel aan jouw wensen voldoet producten samen te stellen. En dan je betaalt voor dit alles slechts € 129! Wil je ook nog die gave exclusieve Stampin’Up! hobby tas (t.w.v. € 61) om al je nieuwe spullen in te bewaren, dan betaal je voor het pakket plus tas slechts € 160. Meer weten? Klik hier om contact met ons op te nemen om jouw wensen te bespreken.

Ben je ook zo gek op de producten van Stampin’Up! en koop je ze met regelmaat? Wanneer je ons team A Lotte Fun Stampers komt versterken, krijg je een flinke korting op de producten. En wie wil dat nu niet!

Niet schrikken, je zit nergens aan vast wanneer je je inschrijft. Niks moet, alles mag is het devies van Stampin’Up! Wanneer je na het bestellen van je instappakket denkt dit was het, dan is dat prima. Je kunt in ieder geval tot en met 30 juni 2019 zelf met 20% korting de prachtige Stampin’Up! producten bestellen.

Als je overweegt van deze mooie aanbieding gebruik te maken dan mag je voor € 230 aan producten uitkiezen. Helaas is het niet mogelijk om over dit bedrag heen te gaan. Dus de kunst is zo te puzzelen dat je bijna of misschien zelfs helemaal de € 230,- haalt. Je kunt de producten kiezen uit zowel de jaar catalogus als uit de seizoen catalogus. Voor het geheel betaal je dan slechts € 129. En je betaald geen verzendkosten (normaal € 5,95).

Je voordelen:
– Stampin’Up! producten kopen met 20% korting op de catalogusprijs (ex BTW) tot en
met in ieder geval 30 juni 2019.
– je krijgt uitnodigingen voor leuke evenementen
– je ontvangt het kwartaalblad Stampin’Succes vol met ideeën en tips
– je ontmoet heel veel nieuwe creatieve vriendinnen
– en je wordt, als je dat wilt, door ons toegevoegd aan diverse besloten facebookgroepen
Wil je graag meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op zodat we je in alle rust alles kunnen uitleggen en alle vragen die je hebt kunnen beantwoorden.

PS: eerstvolgende teammeeting is:
zondag 28 april 2019