Ben je net begonnen met stempelen en wil je je basis uitbreiden? Stempel je al even en lijkt de Stamperatus je wel wat? Knutsel je vaak en ben je toe aan ponsen of stansen ? Graag helpen we je een pakket van € 175 aan producten uit de jaarcatalogus catalogus samen te stellen dat geheel aan jouw wensen voldoet. En dan je betaalt voor dit alles slechts € 129! Meer weten? Klik hier om contact met ons op te nemen om jouw wensen te bespreken.

Ben je ook zo gek op de producten van Stampin’Up! en koop je ze met regelmaat? Wanneer je ons team A Lotte Fun Stampers komt versterken, krijg je een flinke korting op de producten. En wie wil dat nu niet!

Niet schrikken, je zit nergens aan vast wanneer je je inschrijft. Niks moet, alles mag is het devies van Stampin’Up! Wanneer je na het bestellen van je instappakket denkt dit was het, dan is dat prima. Je kunt in ieder geval tot en met 31december zelf met 20% korting de prachtige Stampin’Up! producten bestellen.

Als je overweegt van deze mooie aanbieding gebruik te maken dan mag je voor € 175 aan producten uitkiezen. Helaas is het niet mogelijk om over dit bedrag heen te gaan. Dus de kunst is zo te puzzelen dat je bijna of misschien zelfs helemaal de € 175,- haalt. Je kunt de producten kiezen uit zowel de jaar catalogus als uit de seizoen catalogus. Voor het geheel betaal je dan slechts € 129. En je betaalt geen verzendkosten (normaal € 5,95).

Je voordelen:
– Stampin’Up! producten kopen met 20% korting op de catalogusprijs (ex BTW) tot en met in ieder geval 31 december 2019.
– je krijgt uitnodigingen voor leuke evenementen
– je ontvangt het kwartaalblad Stampin’Succes vol met ideeën en tips
– je ontmoet heel veel nieuwe creatieve vriendinnen
– en je wordt, als je dat wilt, door ons toegevoegd aan diverse besloten facebookgroepen

Wil je graag meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op zodat we je in alle rust alles kunnen uitleggen en alle vragen die je hebt kunnen beantwoorden. Of lees alles nog eens rustig na wanneer je hier alle informatie download

Denk je: ik wil me meteen inschrijven? Dat kan ook natuurlijk! Via deze link kom je op de inschrijfpagina.