Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Augustus workshop Afternoon Tea in Rotterdam

In Rotterdam starten we de workshops weer op. Deze worden gegeven bij Lotte thuis. Voor augustus is gekozen voor de Nederlandse Thee en Troost suite. Je kunt deze suite in het engels vinden op pagina 12-13 van de jaarcatalogus 22-23 of op pagina 3 in het Nederlands van onze Nederlandse stempelsets folder.

Wat gaan we doen?

In deze workshop maken we een aantal verpakkingen voor thee (en misschien wel chocolade …) Alle materialen voor de verpakkingen zijn al voorgesneden, maar uiteraard ontvang je een PDF met uitwerking van de verpakkingen zodat je ze altijd nog zelf kunt maken. Dus als je verpakkingen maken lastig vindt, kun je gewoon meedoen, want tijdens de workshop wordt natuurlijk alles rustig en duidelijk uitgelegd.

Wanneer?

Er zijn 2 data waarop deze workshop wordt gegeven. Je kunt zelf kiezen wat jou het beste uitkomt

  • woensdag 27 juli
  • zaterdag 30 juli

De workshop start om 12:30 en duurt tot uiterlijk 17:00 uur.

Wat krijg je?

Je ontvangt een goed gevuld pakket met materialen. Uiteraard persoonlijke begeleiding tijdens de workshop. Koffie/thee met lekkers, en je kunt gebruik maken van de stempels, inkt, ponsen en stansen. De kosten voor deze workshop bedragen € 19,50

Meedoen? Inschrijven kan tot en met 3 juli

Je kunt je aanmelden door uiterlijk 3 juli een email te sturen naar: lotte@alottestampingfun.nl en daarin te vermelden welke dag je wilt komen.