Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Wij zijn dit jaar heel hard op weg om de reis naar Maui te verdienen die Stampin’ Up! aan demonstrators geeft als beloning voor hun inzet. Maar we zijn er nog niet… We hebben nog tot 30 september 2020 de kans om de laatste punten te verdienen. En wat zouden we graag gaan! Het behalen van deze trip zou wel een heel mooi verjaardagscadeau zijn.

En vandaag is Lotte jarig – ze wordt 37 voor de 22e keer 🙂 Gebruikelijk is bij verjaardagen dat je cadeautjes krijgt en dat je trakteert. Daarom hebben we deze waanzinnige actie bedacht !

GRATIS PAK GILDED AUTUMN DSP

Wanneer je tussen 28 augustus en 4 september een order plaats van minimaal € 50,– krijg je van ons een heel pak Gilded Autumn Designer Series Paper twv € 18,00 cadeau. Als dat niet een waanzinnige actie is!

De kleine lettertjes:

  • actie is geldig van 28 augustus tot en met 4 september 2020
  • actie is alleen geldig bij ALotteStampingFun
  • actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of waardebonnen
  • actie is exclusief verzendkosten van €5,95 als je niet in de gelegenheid bent om je order op te halen bij Lotte (Rotterdam) of Melinda (Hillegom)
  • Gilded Autumn Designer Series Papier bevat 12 dubbelzijdig bedrukte vellen van 30 x 30 cm | 12 x 12 inch

De komende tijd zal het Gilded Autumn Design Papier veel door ons gebruikt worden in video’s en laten we je zien wat je er allemaal mee kunt. Afgelopen donderdag heeft Lotte het al gebruikt tijdens Koffie met Kaart. Klik hier om die video te bekijken.

Wil je gebruik maken van deze waanzinnige aanbieding stuur ons dan uiterlijk 4 september 2020 een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar. Het is niet mogelijk om deze actie via de webshop te bestellen!

En wie weet vind jij volgend jaar mei een kaart van ons in je brievenbus vanuit Mauii. Hoe tof zou dat zijn?

Lieve groetjes van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.