Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Inmiddels organiseren we alweer voor het 6e jaar de Superleuke Kerstworkshop. En opnieuw omdat het kan en omdat we het daar zo leuk vinden in Hotel Villa Flora in Hillegom.

Wanneer?

Zaterdag 29 oktober van 10:30 – uiterlijk 17:00 uur

Wat gaan we doen?

Dit jaar ligt de nadruk van de workshop op het maken van kerstkaarten, giftcardhouders en labels. Je gaat met een behoorlijke stapel en voldoende inspiratie naar huis.

Wat krijg je?

Je ontvangt van ons een goed gevuld pakket met materialen. Alle materialen zijn voorgesneden en voorgerild zodat jij je op het afmaken kunt concentreren. Uiteraard persoonlijke begeleiding tijdens de workshops. Koffie/thee met lekkers, lunch en je kunt gebruik maken van onze stempels, inkt, ponsen en stansen. Daarnaast ontvang je na de workshop een link naar alle instructie video’s van de projecten op YouTube. Zo ben je in de gelegenheid om je favoriete projecten nog een keer te kunnen maken. We hebben ook nog leuke verrassingen in petto.

Voor wie bestemd?

Voor iedereen: jong, oud, beginner of gevorderd en je hoeft echt niet creatief te zijn! Alles is al bedacht en voorgesneden. Je kunt alle voorbeelden gewoon namaken, maar je kunt er natuurlijk ook je eigen twist aan geven.

Meedoen?

Wacht niet te lang met opgeven. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt! De kosten voor deze gezelllige dag bedragen € 59,50 per persoon.

Voor wie helaas niet kan komen – een online versie

We begrijpen dat niet iedereen op zaterdag 29 oktober kan komen. Daarom verzorgen we dit jaar ook weer een online versie van de Superleuke Kerstworkshop. Uiteraard maak je dan ook alle projecten die in Villa Flora worden gemaakt. Je moet alleen zelf voor stempels en inkt zorgen – die kunnen we helaas niet meesturen.

De online workshop bestaat uit het volgende:

Je ontvangt van ons via PostNL Track & Trace een goed gevuld pakket met materialen. Je krijgt een link naar alle instructie video’s van de projecten op YouTube. De kosten voor de online workshop bedragen € 49,50 per persoon.

Blijf overnachten

Waarom maak je er geen leuk meidenweekend van? Hotel Villa Flora heeft voor ons een speciaal arrangement samengesteld:
een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt voor slecht € 99,95.
Je kunt dit arrangement boeken op 28 oktober en/of 29 oktober. Om in aanmerking te komen voor deze speciale arrangement prijs moet je of telefonisch of via email reserveren onder vermelding van workshoparrangement.

Hotel Villa Flora website: https://hotelvillaflora.nl/

T: 0252-515100

E: info@hotelvillaflora.nl

Annuleren

Mocht het zo zijn dat je je voor de “live” workshop in Hillegom hebt opgegeven en je onverhoopt niet kan komen, dan zetten we jouw live workshop om naar een online workshop en storten we het verschil in geld terug.

Uiterlijke inschrijfdatum

Omdat we de materialen moeten inkopen en alles voor moeten snijden is de uiterlijke inschrijfdatum voor beide workshops 15 september 2022. Voor de “live” versie geldt echter VOL=VOL in verband met het aantal beschikbare plekken.

We hebben er ongelooflijk veel zin en verheugen ons je (weer) te mogen begroeten in Villa Flora of online

LINK om je in te schrijven vind je HIER

Lieve groetjes,

PS: Villa Flora in Hillegom is heel goed per auto of OV bereikbaar. Gratis parkeren of door ons opgehaald worden bij station Hillegom.