Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze bloghop van het Stempel, Inkt & Papier design team. In de maand maart geven we live workshops rondom het thema beestenboel. Hoe je deel kunt nemen aan deze workshops kun je hier lezen. Nu geven we je alvast een voorproefje.

Eerlijk gezegd was dit niet helemaal wat Lotte voor ogen had voor deze bloghop, maar de sneeuw heeft aardig wat roet in het eten gegooid in de planning van haar Stampin’ Up! activiteiten. Dus het is een eenvoudig kaartje geworden, maar met superleuk resultaat. En het zijn met recht een boel beesten!

De kleine libelle komt uit de stempelset Field of Flowers. Hij is net ietsiepietsie kleiner dan de kleine libelle van de Dragon Fly Pons. Samen maken ze een mooi geheel. De kleine libelle is gestempeld in wat fellere regenboog kleuren. Collega Brian King heeft een aantal fijne suggesties voor regenboog kleurcombinaties. Van lekker fel tot heel subtiel. Je kunt zijn regenboog suggesties hier bekijken. Ik koos de felle regenboog. Dat knalt zo lekker van het papier af! In dezelfde kleuren kaartkarton als de inkt ponste ik de kleine libelles uit en bevestigde ze met een dimensional. Zo lijkt het net of ze van de kaart afvliegen.

Nog meer beestenboel zien?

Ook Danielle en Sandra hebben een project gemaakt als opwarmertje voor de live workshops. Klik in de lijst hieronder op hun naam en je wordt vanzelf naar hun website geleid.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50