Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Paper Pumpkin bestaat al een jaar of 6-7 in Amerika. Je kunt je abonneren op een maandelijkse kit. In die kit zitten alle materialen om de projecten die zijn afgebeeld te maken. Niet alleen het kaartkarton, enveloppen en embellishments maar ook stempels, een klein inktpad, gluedots en dimensionals! Het enige dat je zelf nodig hebt is een schaar en een blok om je stempels op te plaatsen.

Box of Sunshine

Paper Pumpkin is nog niet verkrijgbaar in alle Stampin’ Up! markten, maar af en toe is er de lancering van een wereldwijde kit. Nu verkrijgbaar ook in Nederland: de Box of Sunshine (zolang de voorraad strekt) Deze box is niet alleen leuk voor jezelf maar zeker ook om te geven en te krijgen! Denk bijvoorbeeld vast aan de feestmaand december – of om een creatief iemand een hart onder de riem te steken!

Wat kun je er allemaal mee?

In onderstaande video laat Lotte de kit zien en wat voor leuks je er allemaal mee kunt doen:

Onze aanbieding*:

Wanneer je de Box of Sunshine (art.nr. 155231 € 26,00) bij ons aanschaft ontvang je van ons gratis een pakket met materialen en de werkbeschrijvingen van alle voorbeelden die Lotte in de video laat zien. Het enige dat je zelf nodig hebt is een schaar en een blok. Heb je nog geen blok dan adviseren wij blok D (art.nr. 118485 € 10,50)

*Deze aanbieding is alleen geldig bij ALotteStampingFun – zolang de voorraad strekt

Bestellen?

Wil je ook aan de slag met de Box of Sunshine? Stuur dan een email naar lotte@alottestampingfun.nl. Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling op te halen bij Lotte (Rotterdam) of Melinda (Hillegom), dan wordt de Box of Sunshine en eventuele andere producten die je bestelt rechtstreeks vanuit het Stampin’ Up! magazijn naar je verzonden. De verzendkosten bedragen dan € 5,95.

Zolang de voorraad strekt

Let op: voor de Box of Sunshine geldt OP = OP ! Dus wacht niet te lang met bestellen

Lieve groetjes van

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.