Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Vandaag een bloghop met een aantal Nederlandse demo’s waarin we gevraagd werden om onze favoriete stempelset te laten zien. Nou dat is niet zo moeilijk. Forever Fern of in het Nederlands Natuurlijk voor Altijd. Het zit eigenlijk al in de titel: voor altijd! Zeker weten dat deze stempelset onze privecollectie niet snel zal gaan verlaten want je kunt er ontzettend veel mee.

De set bestaat uit verschillende soorten takken met blaadjes en het merendeel daarvan is ook met de bijbehorende stansen Forever Flourishing uit te stansen. In de stansset zitten nog meer takjes. Deze takken zijn niet alleen fijn op zichzelf te gebruiken maar natuurlijk ook met allerlei bloemen.

Deze keer hebben we twee keer dezelfde kaart gemaakt, maar door verschillende kleurgebruik krijgt de kaart een heel andere uitstraling en is dan toepasbaar voor verschillende gelegenheden.

De Hartelijk bedankt kaart heeft als basis een Mossy Meadow kaart met een Soft Suede matje, voor de embossing achtergrond is de 3D folder Timber gebruikt. De tekst komt uit de NL stempelset Samen Sterk.
Voor de Een Magische Kerst kaart is de basis Cherry Cobler met een Mossy Meadow matje en we hebben de Evergreen Forest 3D embossing folder gebruikt voor de achtergrond. De tekst komt uit de NL stempelset Fantastische Feestdagen.

De takjes zijn bij elkaar gebonden door Linen Thread of het gouddraad uit het Simply Elegant Trim pack

Hop door naar de anderen

Je vind het vast leuk om nog meer inspriratie te krijgen. Hop dan snel door naar Elly Rijnvis ook zij heeft wat met haar favoriete stempelset gemaakt. Je kunt hierboven op haar naam klikken op of hieronder op de knop volgende

Afmetingen

Wanneer je deze kaart zelf wil maken, zijn hier de afmetingen:
Basiskaart staand: 14,5 x 21 cm, 21 cm zijde rilen op 10,5 cm
Basiskaart liggend: 10,5 x 29 cm, 29 cm zijde rillen op 14,5 cm
Mat 1: 10 x 14 cm
Mat 2 : 9,5 x 13,5 cm
Mat 3: gestanst met Rectangle Stitched Framelits – nr 4 van buiten af geteld
Mat 4: 6 x 9,5 cm
Mat binnenzijde: 9,5 x 13 cm

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Linen Thread
[104199]
€ 6,00

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25