2e kansjes

Wanneer je op deze link of onderstaande afbeelding klikt, dan word je gebracht naar een speciale pagina met daarop alle foto’s van de 2e kansjes stempelsets, stansen, embossingfolders, ponsen en bundels die voor deze actie in aanmerking komen. Alle producten op de foto’s zijn door ons met liefde gebruikt en komen uit rookvrije huizen. De originele prijs van het product staat op de afbeelding. Er staan bij de start van deze actie meer dan 200 producten in de lijst dus er zit vast wel iets van je gading bij.

Er zijn 2 mogelijkheden om aan deze actie mee te doen

1. Je ontvangt 30% korting op de afgebeelde prijs

OF …

2. Bij een bedrag van 60 euro of meer aan 2e kansjes kun je voor datzelfde bedrag GRATIS nieuwe producten uitkiezen uit alle lopende catalogi. En dan mag je ook nog een GRATIS product uit de Sale-a-Bration catalogus uitzoeken. Dat is een win-win-win!

Heb je de nieuwe voorjaars- en Sale-a-bration catalogus of een van de andere niet ontvangen? Klik dan hier om er een aan te vragen en dan sturen wij ze zo snel mogelijk toe.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Kies je 2e kansjes uit en mail je keuze door naar melinda@alottestampingfun.nl (dus niet naar Lotte 😊) – Wie het eerst komt die het eerst maalt!
 2. Je ontvangt van Melinda een bevestigingsmail met de 2e kansjes van jouw keuze die er nog zijn (wij proberen het bestand zo up-to-date mogelijk te houden) en het totaal bedrag zonder verzendkosten. Je ontvangt hiervoor een tikkie/betaalverzoek.
 3. Vervolgens shop je nieuwe producten (kan vanuit alle lopende catalogi) en kies voor elke 60 euro die je hebt geshopt een gratis Sale-a-Bration product.
 4. Mail je bestellijst naar melinda@alottestampingfun.nl met daarbij of je het op komt halen of thuis gestuurd wilt hebben. Is je bestel bedrag hoger dan het bedrag dat je hebt betaald voor de 2e kansjes, dan ontvang je voor het verschil een tikkie/betaalverzoek.
 5. Je kunt je 2e kansjes tesamen met je nieuwe bestelde producten op komen halen in Hillegom of Rotterdam of je kiest ervoor deze in een keer naar jouw huisadres te laten verzenden. Wij verzenden via PostNL Track & Trace (max. € 7,25)
 6. In januari en februari 2021 worden de bestellingen die voor donderdag 20:00 uur binnen zijn op vrijdag besteld.
 7. Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd mailen of appen natuurlijk! Of klik hier om de video met de actie uitleg te kijken

De kleine lettertjes:

 • Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2021 en is alleen geldig bij ALotteStampingFun en niet in combinatie met andere aanbiedingen.
 • Tijdens deze actie kun je helaas geen kortingsbonnen inleveren.
 • Het is niet mogelijk om 2e kansjes te reserveren.
 • Wil je inspiratie voor de stempelsets die je kiest, google dan de naam van de stempelset.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met de instap actie

KLIK HIER om maar de pagina met 2e kansjes te gaan.
KLIK HIER om je lijst met 2e kansjes naar Melinda te mailen
KLIK HIER om de video met de  uitleg van de actie te bekijken
KLIK HIER om catalogi aan te vragen