Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Het voorjaar is weer begonnen!

Wat een fantastisch weer hebben we de laatste dagen! Overal breken de knoppen open en zie je de groene velden en bomen weer een kleur krijgen. Heerlijk – dit is genieten met volle teugen. Het is dan ook niet gek dat het thema van de NL Demonstrator groep deze maand “Lente!” is. Met z’n allen inspireren we je graag. Onderaan het bericht zie je alle deelnemers. Klik op de namen en je wordt vanzelf naar hun blog geleid.

Bloemen maken je dag!

De stempelset All Squared Away met de bijpassende stansen is gevuld met bloemen. En dat past natuurlijk perfect in dit thema. Wat een leuke kaarten kun je daar mee maken! En het allerleukste is, dat t/m 31 maart deze bundel nog met 20% korting te verkrijgen is. Alle informatie hierover lees je onderaan dit bericht.

Hetzelfde maar toch anders

Deze keer namen we de Basic White Note Cards & Envelops als basis voor de kaart. En daarop gingen we aan het werk met de stempels en stansen. Allemaal volgens het zelfde principe. De achtergrond is gestempeld in een kleur op Basic White en daarna uitgeknipt en achter een uitstanst vierkant geplakt. Het geheel hebben we dan op een matje geplakt (al dan niet met dimensionals).

Fleurig en kleurig

De bijpassende bloemen hebben we in dezelfde kleur uitgestanst als het matje. Een glimmertje in het hartje van de bloem maakt het geheel af. De tekst hebben we op een strookje gestempeld, en daar om heen een bijpassend lintje geknoopt. En wat een superleuk resultaat! Door te spelen met de layout krijg je voor elke kaart een andere look.

Hop door naar de anderen

Geinspireerd geraakt? Kijk dan vooral ook bij onze collega’s wat voor leuks zij gemaakt hebben voor het thema Lente. Je kunt heel eenvoudig naar ze door hoppen door op een van onderstaande namen te klikken. Veel plezier!

Elly Rijnvis – Papier Plezier

Ingrid Heijnen – Koru Creativitijd

Annette Koolmees – Kreaneeltje

Jacqueline Bobeldijk – Stempel Hotspot Zaandam

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun – HIER BEN JE NU

Ellen Liefting – Crafting bij Ellen

En wanneer je een rondje maakt, dan zouden we het natuurlijik erg leuk vinden wanneer je een commentaar achterlaat!

€ 5,55 voor Oekraine

De bundel All Squared Away is een van de bundels die tot en met 31 maart ’22 met 20% korting verkrijgbaar is en onderdeel is van onze € 5,55 voor Oekraine actie. Meer weten? KLIK DAN HIER

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50