Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Echt te mooi!

Wat een waanzinnig mooi papiier is het Expressions in Ink Specialty Designer Series Paper. Tesamen met met de bijpassende bundel Artistically Inked Bundel, het Expressions in Ink Ephemera Pack maak je er de mooiste projecten mee. En in september maar liefst 5! En wat zo leuk is in september wordt er een Paper Pumpkin Box gelanceerd die je ook heel goed kunt coordineren met deze suite.

Hoe werkt het?

• Donderdag 2, 9, 16, 23 en 30 september om 10 uur verzorgt Lotte een Facebook live waarin ze samen met jou van het Koffie met Kaart op Afstand pakket een kaart (of iets anders leuks) gaat maken – je kunt de Facebook live natuurlijk ook later bekijken.
• Heb je geen Facebook? – dan niet getreurd. De Facebook live wordt opgenomen en later op de donderdag als link naar een YouTube video naar je email adres verzonden zodat je deze op je gemak kunt bekijken.
• In het ontwerp wordt rekening gehouden met het feit dat je eigen stempelsets kunt gebruiken.
• In het pakketje wordt aangegeven wat je zelf klaar moet zetten om te gaan gebruiken – ook hierbij proberen we met iedereen rekening te houden.
• De kosten voor Koffie met Kaart op Afstand voor deze 5 weken zijn € 23,75 inclusief verzendkosten. Je kunt ook kiezen om het pakket uit te breiden met extra opties. Je ontvangt bij inschrijving een tikkie of een betaalverzoek. Na betaling wordt je deelname bevestigd.
• Uiterlijk vrijdag 27 augustus wordt de doos met 5 Koffie met Kaart op Afstand projecten voor de maand september in een brievenbusdoos met Post NL track&trace verzonden

Extra opties

Wil je tesamen met Koffie met Kaart op Afstand ook de bijpassende Expressions in Ink producten bestellen, dan kan dat en krijg je nog korting ook!

Optie A

Koffie met Kaart op Afstand
€ 23,75

Koffie met Kaart op Afsand, tesamen met de

Optie B

Koffie met Kaart op Afstand, tesamen met de Artistically In Bundel (Artistically Ink stempelset en de Artistic stansen)
€ 77,50

OPTIE C Koffie met kaart met Artistically Inked bundel – stempelset en stansen

Optie C

Koffie met Kaart op Afstand, tesamen met de complete Expressions in Ink Suite, De Suite bestaat uit: de Artistically Ink bundel (stempelset en stansen) – Expressions in Ink DSP en de Expressions in Ink Ephemera Pack (5 stuks)
€ 96,00

OPTIE D Koffie met Kaart met Expressions in Ink Suite bestaande uit: Artistically Ink bundel (stempelset en stansen) – Expressions in Ink DSP en de Expressions in Ink Ephemera Pack (5 stuks)

Inschrijven kan tot en met uiterlijk 16 augustus 2021

Laat uiterlijk 16 augustus weten of je mee wilt doen met Koffie met Kaart op afstand door een email te sturen naar: lotte@alottestampingfun.nl Vergeet niet in je e-mail te vermelden of je optie A, B, C of D wilt bestellen.