Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

We sluiten 2021 elegant af met de Simply Elegant Suite in de hoofdrol van Koffie met Kaart op Afstand December 2021. We maken maar liefst 5 projecten (want december heeft 5 donderdagen) die een classy en sjieke uitstraling zullen hebben!
Je kunt de Simply Elegant Suite terugvinden op pagina 68 en 69 van de jaarcatalogus.

Hoe werkt het?

• Op de 5 donderdagen in december (2, 9, 16, 23 en 30) verzorgt Lotte een Facebook live waarin ze samen met jou van het Koffie met Kaart op Afstand pakket een kaart (of iets anders leuks) gaat maken – je kunt de Facebook live natuurlijk ook later bekijken.
• Heb je geen Facebook? – dan niet getreurd. De Facebook live wordt opgenomen en later op de donderdag als link naar een YouTube video naar je email adres verzonden zodat je deze op je gemak kunt bekijken.
• In het ontwerp wordt rekening gehouden met het feit dat je eigen stempelsets kunt gebruiken.
• In het pakketje wordt aangegeven wat je zelf klaar moet zetten om te gaan gebruiken – ook hierbij proberen we met iedereen rekening te houden.
• De kosten voor Koffie met Kaart op Afstand voor deze maand zijn € 23,50 inclusief verzendkosten. Je kunt ook kiezen om het pakket uit te breiden met extra opties. Je ontvangt bij inschrijving een tikkie of een betaalverzoek. Na betaling wordt je deelname bevestigd.
• Uiterlijk vrijdag 26 november wordt de dozen met de Koffie met Kaart op Afstand projecten voor de maand december in een brievenbusdoos met Post NL track&trace verzonden

De opties

Optie A

Koffie met Kaart op Afstand pakket met het materiaal voor de 5 donderdagen € 23,50

Optie B – met de bundel

Koffie met Kaart op Afstand pakket inclusief de bundel (stempelset met pons) € 60,75

Optie C – alles

Koffie met Kaart op Afstand pakket inclusief de suite (bundel, designpapier en trim) € 83,25

Inschrijven tot en met 16 november 2021

Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 16 november een email naar lotte@alottestampingfun.nl met daarin de optie die je kiest. Mocht je nog niet eerder hebben meegedaan ook het adres waar jouw keuze naar toe mag worden gestuurd.