Vandaag tijdens Koffie met Kaart hebben we gewerkt met 3 van de nieuwe In Colors:
Berry Burst, Lemon Lime Twist en Tranquil Tide. Met het boeket uit de stempelset Number of Years kun je heel veel kanten op. Deze keer heb ik de stelen tegen elkaar gestempeld waardoor een boeket naar boven wijst en de ander naar beneden. De kleine bloemetjes kunt je door middel van het extra puntje dat aan de stempel zit heel goed plaatsen in het boeket. De hartjes van de bloemetjes heb ik ingekleurd met de Flirty Flamingo marker, een van de In Colors van 2016-2018.

Op de basiskaart ligt een mat die is ge-embossed met de Petal Burst Embossing folder. Voor je de mat op de kaart plakt met dimensionals maak je eerst een strikje met het nieuwe Ombre lint in de In Color Lemon Lime Twist – tenminste dat was de bedoeling maar ik heb het te laat besteld, dus nu even een bijpassend stukje Solid Bakers Twine erom. Verder heb ik een van de nieuwe Touches of Nature elements erop geplakt. Hele leuke houten embellishments van hout, die aan een zijde in wit zijn.

De bloemen en de tekst zijn ook met dimensionals erop gezet, zo krijgt de kaart veel diepte.

Tip: Tijdens het verwisselen van de kleine bloemetjes van het blok raakte ik er een kwijt. Heel lang gezocht en toch weer gevonden gelukkig. Ik leg tijdens mijn workshops altijd een groot blok in het midden van de tafel met de vraag of wanneer je een stempel verwisselt je de stempel op het grote blok plakt. Ik geloof dat ik die tip nu zelf toch ook maar eens zelf in de praktijk moet gaan toepassen 🙂

Maten van de kaart:
Basiskaart: 21 x 14,9 cm rillen op 10,5 cm of 8-1/4 x 5-7/8 inch rillen op 4-1/8 inch
Mat: 9,1 x 13,4 of 3-5/8 x 5-3/8 inch
Bloemen: 5,5 x 12 cm of 2-1/8 x 4-3/4 inch
Tekst: 5 x 2,5 cm of 2 x 1 inch

Voor de de nieuwe In Colors hebben we speciale pakketten samengesteld. Om die terug te lezen kun je hier klikken.

Ik wens je ALotteStampingFun met het maken van deze kaart

Hier zie je de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.