Delightful Daisy uitnodiging
Afgelopen zaterdag was de teamdag van A Lotte Fun Stampers. Dit zijn de dames die ooit de beslissing hebben genomen om in te stappen via het voordeel pakket dat Stampin’Up! biedt. Elke 2 maanden komen we bij elkaar voor een gezellige dag. Deze keer stond de Delightful Daisy Suite centraal. Dat was al af te leiden van de uitnodiging die de dames hadden gekregen.
Delightful Daisy banner
Bij de voordeur hing een banner om ze welkom te heten.Daisy Delight mini album
Eenmaal binnen lag er op tafel een pakket materialen te wachten en met natuurlijk een aardigheidje. In het doosje zitten, geheel in stijl, bloemenchocolaatjes.
Delightful Daisy mini album
We hebben een mini album gemaakt dat is geinspireerd naar een voorbeeld dat ik ooit zelf op een teamdag bij de Creatieve Harten heb gemaakt. Er werd heel hard gewerkt en de resultaten mochten er dan ook zijn! Helaas kon niet iedereen erbij zijn, maar 8 dames ging met een SUperleuk mini album naar huis.

Wil je ook zo’n leuk mini album maken? Houdt dan de workshop kalender voor de komende maanden in de gaten. Hij zal er een aantal malen zowel voor locatie Schiedam en Hillegom op verschijnen.

Ik wens je ALotteStampingFun

Hier zie je de producten die we hebben gebruikt om het mini album te maken:
Product List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.