Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan.

In Color 2022 – 2024

Tegelijk met de nieuwe jaarcatalogus zijn er ook 5 nieuwe In Colors geintroduceerd. Van links naar rechts:
Sweet Sorbet – Parakeet Party – Tahitian Tide – Starry Sky – Orchid Oasis.
Prachtige kleuren die je zeker heel goed onderling kunt combineren.

Het is dan ook niet raar dat we in de maand juni tijdens de Live Workshops van Stempel, Inkt & Papier met deze kleuren zullen gaan werken. Tijdens deze bloghop laten we je alvast een klein voorproefje zien van wat je dan te wachten staat.

Color Blocking

Met behulp van de color blocking techniek hebben we twee verschillende kaarten gemaakt waarbij je heel goed kunt zien dat deze 5 nieuwe kleuren prachtig bij elkaar passen. We hebben afbeeldingen uit de stempelset Color & Contour gebruikt om op de kaarten te stempelen.

You’re absolutely amazing

Bij de linker kaart hebben we op een mat rechte stroken in alle 5 de kleuren geblend met de blending brushes en daarna de lange bloem uit de stempelset Color & Contour erop gestempeld. De mat is bevestigd op een Orchid Oasis kaart. Voor dat we deze bevestigd hebben, is er eerst nog wat In Color Bakers Twine omheen gedraaid en vastgezet met een strikje. De tekst is gestempeld in Starry Sky op Parakeet Party en daarna gestanst met een label uit de Stylish Shapes stansen. Het kleine vlaggetje met daarop een In Color Creative Matte Dot maken het geheel af.

So very happy for you

Bij deze kaart hebben we kris kras blokken in alle 5 In Colors geblend op de mat. We hebben deze een extra matje gegeven in Basic Black waardoor hij nog meer van de Parakeet Party basiskaart springt. Het zwart hebben we terug laten komen met de Matte Black Dots en door cirkel uit de Stylish Shapes te ponsen en daarop de tekst in het wit te embossen. Voor we de tekst opplakten met dimensionals hebben we er nog wat van het In Color Metallic Woven Ribbon onder gedaan.

This image has an empty alt attribute; its file name is SIP-designteam.jpg

Hop door naar de anderen

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecteen gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun speciaal voor deze bloghop gemaakt project gebracht waarin een of meerdere nieuwe In Colors centraal staan

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Blending Brushes
[153611]
€ 15,25
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25