Dear International readers, welcome to our blog. Please for you convenience use the translate button on the right and select the language of your choice. Thank you so much for stopping by!

Wat gezellig dat je de tijd neemt om te hoppen met het Feel Good Stampin’ Design team. Elke tweede donderdagavond van de maand zetten een twaalftal Nederlandse Stampin’ Up! demo’s een blog voor je klaar rondom een bepaald thema. Deze keer is het thema

Fleurig en Kleurig

Hebben we de projecten in het thema Fleurig en Kleurig gemaakt, blog, pdf en video afgerond en wat blijkt als we lijst met namen willen toevoegen. we hebben de opdracht niet goed gelezen … Er is gevraagd of we 3 van de nieuwe In Colors 2021-2023 in ons project willen gebruiken. Laten we daar nu compleet overheen hebben gelezen en maar een van de nieuwe In Colors hebben gebruikt. Gelukkig is het ons vergeven 🙂
De In Color Pale Papaya speelt een prominente rol in onze projecten. De prachtige zacht oranje tint die ook heel goed combineert met alle kleuren uit de Subtles kleur familie. Je ziet in onze kaarten de Subtles kleuren Mint Macaron en Pool Party terug. Een prachtige combinatie!

Voor deze kaarten zijn we aan de slag gegaan met het Hand Penned Memories & More Card Pack en de bijbehorende Memories & More Cards & Envelops. Je maakt dan heel snel en gemakkelijk een aantal kaarten. En weet je wat zo bijzonder is? We hebben geen enkele stempel gebruikt.
Dit is slechts een kleine greep uit de kaarten – in totaal zitten er 50 in het pakket 36 kleine en 14 grote.

Bij deze kaart is de kaart uit de Cards & Envelop de basis. Daarop een matje van Pale Papaya en dan een van de grote kaarten erop. Het bloemetje is uit een een van kaarten geknipt en opgeplakt met dimensionals. Nog wat Genial Gems erbij en klaar is je kaart.

Voor deze kaart hebben we een basiskaart gemaakt van Mint Macaron. Het designpapier is gesneden uit een envelop en dat is geplakt op een matje van Pale Papaya. Een stukje van het prachtige Soft Velvet lint achter een label dat is uitgeknipt uit een kleine kaart en dat weer aangekleed met wat bloemetjes. Ook hier maken de Genial Gems de kaart af.

Het fijne aan de Feel Good Stampin Bloghop is dat elke designer een projectbeschrijving maakt. Dus ook wij. Klik hier of op onderstaande afbeelding om de PDF met alle details van deze twee kaarten te downloaden. In de PDF staat ook de link naar video waarin we laten zien hoe je deze kaarten maakt.

Hop door naar de anderen

Ook zo nieuwsgierig als wij om te zien wat de anderen voor Fleurig en Kleurigs hebben gemaakt? Door op de naam onder die van Lotte te klikken ga je door naar het volgende blog. Zo ga je de hele rij af tot je weer hier terugbent. Gegarandeerd dat je dan boordevol inspiratie zit om zelf met dit thema aan de slag te gaan.

We vinden het natuurlijk erg leuk als je een berichtje achter wilt laten wanneer je ons blog hebt bezocht.

Iets bestellen?

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Genial Gems
[155500]
€ 9,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50