Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

We beginnen dit jaar goed met heel veel nieuwe bloghop inspiratie. Vandaag doen we mee aan een nieuwe hop: de Feel Good Stampin’ Bloghop. Elke 2e donderdag van de maand laten 12 Nederlandse Stampin’Up! demonstratrices projecten zien rondom een bepaald thema waar je een heel fijn gevoel bij krijgt. Voor deze maand is het thema “Let’s Celebrate”!

Het eerste wat na het opruimen van de kerstboom huize Noordzij binnenkomt is een enorme bos met tulpen. Daarmee vieren we de komst van de dagen die weer langer worden en het voorjaar in aantocht is.

Krijg je hier nu geen fijn gevoel van? Zo’n grote bos tulpen luidt het voorjaar in en dat is reden om te “celebraten”!

Tijdens het maken van deze kaart zijn er twee technieken gebruikt, namelijk het “masken” waardoor je de tulpen achter elkaar ziet staan en het sponsen van een kleurverloop.

Hoe je deze technieken toepast laat Lotte in onderstaande video zien. Zorg ervoor dat je naast de materialen voor de kaart ook een aantal post-it notes klaar hebt liggen.

Afmetingen

Voor de grote kaart
Basiskaart Pumpkin Pie:
29,7 x 21 cm (A4) rillen op 14,8 cm
Mat Crushed Curry:
20,2 x 14 cm
Mat Whisper White (2x):
19,8 x 13,6 cm

Voor de normale kaart
Basiskaart Pumpkin Pie:
14,8 x 21 cm (A4) rillen op 10,5 cm
Mat Crushed Curry:
13,8 x 8,5 cm
Mat Whisper White (2x):
13,3 x 8,1 cm

We hebben van dit project ook een beschrijving gemaakt met de link naar de video. Klik hier om de beschrijving te downloaden.

Wil je nog meer Feel Good Stampin’ inspiratie en ben je ook zo benieuwd wat onze collega’s hebben gemaakt? Klik dan op de naam onder die van ons (Lotte Noordzij-Walther) en hop zo door naar een ongetwijfeld superleuk project. Veel plezier met hoppen!

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Linen Thread
[104199]
€ 6,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

26 comments on “Feel Good Stampin’ Bloghop – Let’s Celebrate”

    • Ik word ook altijd zo blij van tulpen. Wij zijn ook blij dat we deel uit mogen maken van het Design Team – we gaan er een mooi jaar van maken!

    • Dank je wel voor het compliment. De masking techniek is echt heel leuk om te doen. Ook met de set The Gang’s All Meer is hij heel leuk toe te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.