Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Je hebt ze nooit genoeg!

Het is fijn om een voorraadje aan labels en mini kaartjes te hebben liggen. helemaal wanneer je er nog geen tekst op hebt staan, dan kun je dat altijd nog doen op het moment je wat nodig hebt.

Decorative Borders stempelset

De stempelset Decorative Borders leent zich heel goed voor het maken van leuke randen op je minikaartjes en labels. Voor het label gebruikten wij de hoekborder en stempelden ze tegenover elkaar zodat er een kader ontstond. Voor het minikaartje gingen we aan de slag met de liggende bloemen en de leuke doodle rand. We hebben de borders ingekleurd met de In Color 2022-2024 Stampin’ Blends. Deze kleuren passen allemaal zo mooi bij elkaar, het kan niet fout gaan !

Afmetingen

Label – In Color 2022-2024: 6,5 x 9,5 cm

Kaartje – Basic White Thick: 8 x 16 cm – 16 cm rillen op 8 cm

Werkwijze

Lotte heeft tijdens een Facebook live laten zien hoe ze de labeltjes en het minikaartje heeft gemaakt. Je kunt deze terug zien op ons YouTube kanaal door HIER te klikken of op onderstaande afbeelding.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50