Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan.

Christmas in July

De titel zegt het al: in de maand juli zullen we live workshops verzorgen rondom het thema Kerstmis. Precies op tijd om dan ook de mooie nieuwe producten te laten zien uit de Mini Catalogus Juli-December die per 1 juli ingaat. En er staat weer heel wat moois in! Maar voor deze bloghop kozen we voor een alternatief van de Love Santa Tag Kit.

Love Santa Tag Kit

Deze leuke kit heeft alle materialen in zich om 12 superleuke labels te maken. Het enige wat je nodig hebt is een schaar en misschien je favoriete lijm. Deze kit en vele andere kun je in de maand juni 2022 met een speciale aanbieding bestellen. Wanneer je 2 kits bestelt in een bestelling krijg je de tweede kit voor de helft van de prijs. En wat zo fijn is, de korting wordt berekend over de duurste kit! Het meest actuele bod van de kits vind je door HIER of op onderstaande afbeelding te klkken. De kits zijn ook heel erg leuk om met (klein)kinderen te doen of om mee te nemen op vakantie! Ik heb er al een paar klaarliggen.

Maar denk ook eens aan een alternatief

Gewoon de handleiding uit de kit volgen is leuk, maar een alternatief bedenken is misschien nog wel veel leuker. Wij worden altijd uitgedaagd om te kijken of we er ook nog iets anders mee kunnen. Dus … we hebben alvast voor Kerstmis de naamkaartjes voor het diner gemaakt. Heel simpel, maar ze kunnen maar vast klaar liggen!

Werkwijze

Van de labels hebben we de bovenkant met het gaatje voor het touwtje afgeknipt, daarna van Poppy Parade een mechanisme gemaakt. En een stopper van twee strookjes cardstock waarop we de teksten uit de stempelset hebben gestempeld. De stopper is met Stampin’ Dimensionals bevestigd. En superfijn, je kunt ze gewoon plat opbergen! Daarna nog een blanco label erop gemaakt en ze zijn klaar om te gebruiken in december.

Afmetingen

Basis mechanisme: 14,5 x 5 cm – 14,5 cm rillen op 4 en 8 cm.
Naamstrookje: 1,9 cm hoog en 8,5 cm breed, daarna de vlag aan beide zijden geponst met de Pick a Banner pons
Tekststrookjes op de hoogte van de gebruikte stempels.

Hop door naar de anderen

This image has an empty alt attribute; its file name is SIP-designteam.jpg

Hop door naar de anderen

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecteen gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun speciaal voor deze bloghop gemaakt Christmas in July inspiratie gebracht.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50