YCCI nov envelop

17 oktober viel de envelop op de mat met de materialen voor de oktober You Can Create It uitdaging. Mooi warme herfst tinten dacht ik meteen. Marlot (onze dochter) was net thuis uit Maastricht en had me foto’s laten zien van de week ervoor toen ze met een groep vriendinnen was gaan lunchen. PLING! Een scrap boek pagina van die foto’s met deze materialen, dan kan ze die ophangen op haar studentenkamer.

YCCI nov

Ze is heel blij met het eindresultaat en kan hem de volgende keer dat ze thuis is meenemen. Een paar details van de pagina:

YCCI edge

Ik heb het DSP gescheurd in plaats van gesneden, dat geeft een leuk effect aan de randen

YCCI sunday

De stroken met teksten heb ik wat extra kleur gegeven met de kleine blaadjes uit de stempelset Among the Branches

YCCI friends

Het woord Friends heb ik door middel van de Little Letter Thinlits uitgestanst uit het DSP zodat het onderliggende Tangelo Twist papier zichtbaar wordt.

Ik ben heel benieuwd wat de anderen van deze oktober uitdaging gemaakt hebben!

Ik wens je nog een fijne dag en ALOTTESTAMPINGFUN

Lotte

In de envelop: Papier: Rich Razzleberry, Old Olive, Soft Suede, Whisper White DSP: Into the Woods en verder: Into the Woods Elements en Into the Woods 3/8″ Cotton Ribbon

Zelf toegevoegd: Stempelsets: Vintage Leaves, Day to Day, Remember This, Alphabet Rotary, Among the Branches Inkt: Rich Razzleberry, Old Olive, Soft Suede Papier: Tangelo Twist Tools: Leaflets Framelits, Little Letters Framelits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.