Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Hier word je zo vrolijk van !

Ze zijn zo ontzettend leuk die viooltjes, dat het niet anders kan dan dat je er vrolijk van wordt. En helemaal ook omdat hij in het Nederlands verkrijgbaar is. Daarom staat deze superleuke NEDERLANDSTALIGE! suite centraal tijdens Koffie met Kaart op Afstand in de maand juni.

Hoe werkt het?

• Donderdag 3, 10, 17 en 24 juni om 10 uur verzorgt Lotte een Facebook live waarin ze samen met jou van het Koffie met Kaart op Afstand pakket een kaart (of iets anders leuks) gaat maken – je kunt de Facebook live natuurlijk ook later bekijken.
• Heb je geen Facebook? – dan niet getreurd. De Facebook live wordt opgenomen en naderhand als link naar een YouTube video naar je email adres verzonden zodat je deze op je gemak kunt bekijken.
• In het ontwerp wordt rekening gehouden met het feit dat je eigen stempelsets kunt gebruiken.
• In het pakketje wordt aangegeven wat je zelf klaar moet zetten om te gaan gebruiken – ook hierbij proberen we met iedereen rekening te houden.
• De kosten voor Koffie met Kaart op Afstand voor deze 4 weken zijn € 19,50 inclusief verzendkosten. Je ontvangt bij inschrijving een tikkie of een betaalverzoek. Na betaling wordt je deelname bevestigd.
• Uiterlijk vrijdag 28 mei wordt de doos met 4 Koffie met Kaart op Afstand projecten voor de maand juni in een brievenbusdoos met Post NL track&trace verzonden

Extra opties

Wil je tesamen met Koffie met Kaart op Afstand ook de bijpassende Vrolijke Viooltjes Suite producten bestellen, dan kan dat en krijg je nog korting ook!

Optie A

Koffie met Kaart op Afstand
€19,50

Optie B

Koffie met Kaart op Afstand, tesamen met de Vrolijke Viooltjes Bundel (Vrolijke Viooltjes stempelset en Pansy stansen)
€ 72,50

Optie C

Koffie met Kaart op Afstand, tesamen met de complete Vrolijke Viooltjes Suite, De Suite bestaat uit: Vrolijke Viooltjes bundel, het Pansy Petals Designer Series Paper (12 vel 30×30 cm)en de Bumblebee Trinkets (20).
€ 91,50

Inschrijven kan tot en met uiterlijk 16 mei 2021

• Laat uiterlijk 16 mei weten of je mee wilt doen met Koffie met Kaart op afstand door een email te sturen naar: lotte@alottestampingfun.nl Vergeet niet in je e-mail te vermelden of je optie A, B of C wilt bestellen.