Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Wat zijn ze geweldig, de nieuwe frisse In Colors van Stampin’ Up! En dan hebben ze ook nog leuke namen:

Zoals jullie waarschijnlijk weten woont Lotte in Rotterdam en toen ze langs dit beeld liep moest ze meteen aan de nieuwe In Colors denken

Dit is het “Marathon beeld” en dat staat aan de voet van de Erasmus brug. In de sokkel staan de namen van de winnaars van de Marathon van Rotterdam:

Dit kleurrijke beeld op de kade is ontworpen door kunstenaar Henk Visch. Het is onthuld op 18 april 2001, vlak voordat de twintigste marathon van Rotterdam werd gelopen. Het Marathonbeeld is dan ook een geschenk van de Stichting Rotterdam Marathon aan de stad Rotterdam. Het 5 1/2 meter hoge ijzeren beeld lijkt van enige afstand kleiner dan het werkelijk is. Toch is het met zijn vele kleurige vlakjes een duidelijk signaal op de grotendeels grijze kade. Dat er een relatie is tussen dit beeld en de jaarlijkse duurloop wordt mede duidelijk gemaakt door de bordjes, die in de sokkel gemonteerd zijn. Daarop zijn de namen te lezen van alle mannelijke en vrouwelijke lopers, die de marathon van Rotterdam ooit gewonnen hebben. Maar ook de twintig kleuren die Visch op het beeld aanbracht, hebben een betekenis. Ze symboliseren de veelheid aan nationaliteiten van de deelnemers aan deze tot internationaal fenomeen uitgegroeide wedstrijd. Het Marathonbeeld heeft uiteraard een plaats gekregen langs de looproute van de marathon.

Eerst heeft ze een schets gemaakt van de vlakken die je in het beeld ziet. Toen zijn alle stukjes in alle kleuren uitgeknipt en daarna weer als een puzzel in elkaar gelegd.

Daarna is de puzzel geembossed met de Hammered Metal 3DE mbossing Folder. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset Natuurlijk voor Altijd en is wel heel toepasselijk :). De tekst is uitgestanst met de Tasteful Labels stansen. Een van de bijpassende In Color Enamel Dots er nog opgeplakt en dit was het resultaat!

Een supervrolijke kaart die verstuurd is naar klanten als bedankje voor hun orders in de maand mei en naar alle leden van team ALotteFunStampers tesamen met een aanvulling op hun kleurenwaaier.

Ook dit jaar is er weer een In Color Club. Wanneer je hier klikt lees je er alles over.

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Natuurlijk Voor Altijd Cling Stamp Set (Dutch)
€ 29,00
Basic Gray Classic Stampin' Pad
€ 9,00
2020–2022 In Color A4 Cardstock Assortment
€ 11,00
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Whisper White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
2020–2022 In Color Enamel Dots
€ 9,75
Hammered Metal 3D Embossing Folder
€ 11,00
Tasteful Labels Dies
€ 38,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.