Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

En daar gaan we weer … we vieren alweer een feestje!

Zaterdag 14 mei van 12:30 – 16:30 uur vieren wij een superleuk feestje in Hotel Villa Flora in Hillegom ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe jaarcatalogus.

Lekker bladeren in de nieuwe jaarcatalogus

De vakantieperiode en het lekkere weer komt eraan dus wat is er nu leuker dan om op je vakantie adres of in de tuin heerlijk door die hele dikke spliksplinter nieuwe catalogus te bladeren. Laat je gedachten de vrije loop en bedenk wat voor je leuks je allemaal met de nieuwe producten kunt maken. Uiteraard krijg je bij binnenkomst meteen een eigen exemplaar uitgereikt.

Maar daar blijft het niet bij natuurlijk!

Er zijn weer heel veel inspiratietafels waarop je de nieuwe producten in levende lijve kunt aanschouwen met natuurlijk veel voorbeelden.

Zelf aan de slag

Uiteraard ga je zelf ook lekker aan de slag. Je maakt gedurende de middag 3 leuke projecten met producten uit de nieuwe jaarcatalogus. De projecten zijn door iedereen te maken. Of je nu een startende stempelaarster bent of een gevorderde.

Verrassingen

Tijdens deze catalogusparty zullen we uiteraard weer een aantal superleuke verrassingen hebben die alleen geldig is voor iedereen die aanwezig is tijdens de party. Die wil je vast en zeker niet missen.

Kosten

De kosten voor deze middag bedragen € 19,50 per persoon en is inclusief 2 consumpties en lekkere hapjes. (lunch is niet inbegrepen) Wanneer je je opgeeft ontvang je een betaalverzoek. Zodra het betaalverzoek is voldaan, is je plek gegarandeerd.

Kom je ook? Geef je dan zo snel mogelijk op!

Reserveer je plekje alvast door je via DEZE LINK op te geven. Wanneer je betaling is ontvangen is je plekje gegarandeerd.
Inschrijven kan t/m 2 mei a.s.

Nog even op een rijtje:

Datum: zaterdag 14 mei 2022
Tijd: van 12:30 – 16:30 uur
Locatie: Hotel Villa Flora, Hoofdstraat 55 in Hillegom
Kosten : € 19,50 p.p.
Aanmelden kan via DEZE LINK

Superleuk als we je de 14e mogen begroeten

Lieve groetjes,