Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Het is feest deze maand!

In de maand juni staan de Bright & Beautiful Memories & More producten centraal tijdens Koffie met Kaart op Afstand. Deze Memories & More producten kun je heel goed combineren met de Bright & Beautiful/Feestballonnen Suite. Dat zal Lotte dan ook zeker doen. Natuurlijk gaan we er kaarten mee maken, maar je kunt er nog veel meer mee doen. Dat laat Lotte je zien tijdens deze 5-weekse workshop. Want hoe leuk is deze nieuwe Nederlandse stempelset!

Wat zit er in dit Koffie met Kaart op Afstand pakket?

In het pakket zit o.a.:

  • 1/2 Bright & Beautiful Designer Series Papier (24 vel 15×2 x 15,2 cm)
  • 1/2 Bright & Beautiful Memories & More Card Pack (25 stuks)
  • 1/2 Bright & Beautiful Memories & More Cards & Envelopes (10 stuks)
  • Diverse extra leuke materialen om je projecten nog feestelijker te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

• Op de 5 donderdagen in mei (1, 8, 15, 22 en 29) verzorgt Lotte een Facebook live of ontvang je (in verband met vakantie) een link naar een opgenomen video – je kunt de Facebook live natuurlijk ook later bekijken.
• Heb je geen Facebook? – dan niet getreurd. De Facebook live wordt opgenomen en later op de donderdag als link naar een YouTube video naar je email adres verzonden zodat je deze op je gemak kunt bekijken.
• In deze workshop wordt rekening gehouden met het feit dat je eigen stempelsets en inkt kunt gebruiken.
• In het pakketje wordt aangegeven wat je zelf klaar moet zetten om te gaan gebruiken – ook hierbij proberen we met iedereen rekening te houden.
• De kosten voor Koffie met Kaart op Afstand voor deze maand zijn € 27,50 inclusief verzendkosten. Je ontvangt bij inschrijving een tikkie of een betaalverzoek. Na betaling wordt je deelname bevestigd.
• In verband met vakantie worden de dozen met de Koffie met Kaart op Afstand projecten voor de maand juni op maandag 22 mei in een brievenbusdoos met Post NL track&trace verzonden

De opties

Optie A

Het workshop pakket voor Koffie met Kaart op Afstand € 27,50

Optie B

Koffie met Kaart op Afstand workshop pakket met daarbij het Feestballonnen productpakket (stempelset en stansen) € 84,75

Optie C

Koffie met Kaart op Afstand workshop pakket met daarbij de Kleurenfeest Collectie pakket (2 soorten Designers Series Paper, stempelset en stansen € 101,00

Meedoen? Inschrijven kan tot en met 12 mei 2023

Wil je meedoen of heb je nog vragen? Stuur dan uiterlijk 12 mei een email naar lotte@alottestampingfun.nl . Mocht je nog niet eerder hebben meegedaan vermeld dan ook het adres waar jouw pakket naar toe mag worden gestuurd.