Afgelopen zaterdag (3 oktober) op World Card Making Day heb ik mij ingeschreven als een Nederlandse onafhankelijke Stampin’Up! Demonstrator. Inmiddels is het papierwerk gereed en is mijn inschrijving geactiveerd! Whoop whoop

IMG_0041

Dat betekent nu dan ook de eerste officiële blogpost vanaf http://www.alottestampingfun.nl
Aangezien ik nog een groentje ben met betrekking tot bloggen, het onderhouden van de website, enz moet je me het vergeven als soms niet alles gaat zoals het zou moeten gaan. De komende tijd zal er best nog wel veel aan de website veranderen daarom zou ik zou het heel leuk vinden het leuk als jullie mij feedback willen geven.

Een fijne dag nog en
ALOTTESTAMPINGFUN

Lotte

10 comments on “Het is officieel!”

  1. Ha Lotte, Heel veel succes met het opstarten “Alottestampingfun”! The Stamping heb je allang onder de knie, de mooiste kaarten komen van jouw hand. Over dat bloggen maak ik me geen zorgen, dit kan jij! Ik ga je volgen……..

  2. Although I can’t read your post, I can tell that you began your Netherlands SU! demonstratorship. 🙂 CONGRATS!! xoxox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.